özellikleri çok guzel . fıyat performans olarak ne dıyebılırız.kullanan varmı hıc yorumlarınızı eksık etmeyın lutfen....ozellıkle govdenın alemınyum olması cok guzel bence DİSCOVERY NEON DISCOVERY NEON30 4 BİLYELİ MAKARA 30 LUK KAFA KİNETİK ENERJİ İLE ÇALIŞAN LED IŞIK SİSTEMİ MAKARA DÖNERKEN IŞIK YANAR * ÖndenKalama * Alüminyum / Metal Gövde + Metal Kafa * Sarsıntısız Rahat Kullanım * Titreşimsiz Makara Salınımı * Güçlendirilmiş Tek Yön Kavrama * Takım Atmayı Kolaylaştıran Kilitleme Sistemi * Sonsuz Dönüş Kapasitesi * Modern Uyumlu Dizayn * Özel Dizayn Edilmiş Kullanışlı Gövde * Sag-Sol dönüşümlü Kol Sistemi * Bilye Sayısı 5 * Yedek Kafa * Devir Oranı 4.9:1 http://urun.gittigidiyor.com/DISCOVERY-NEON30-4-BILYELI-MAKARA-30LUK-ISIKLI_W0QQidZZ13785212
bılgılendırme satıcı degılım. sılınebılır .sakıncası varsa. alemınyum govdenın olması . şasırttı benı. fıyatına oranla. baska forumada yazmamdakı sebep herkesın fıkrını almaktı.
Bir laf vardır.ne kadar para o kadar köfte.bir mal ucuzsa mutlaka eksileri vardır.Bence bilmeden alma. Şimdide işin şakasına gelelim o ışıklar ne işe yarıyacakki .makarayı döndürürken ışık yaymak sadece sağdaki solda balıkçılara ben oltamı çekiyorum demek .Haaa belki satan, balık asılınca kalama verirsin makara ters döner ışık yanar diyye yapmış olabilir bunu ama balık marketlerde 1 ytl ye balık asıldımı yanan sönen ışık satılıyor.hiç gerek yok sadece göz boyama bunlar
Makine hakkında yazılan özelliklerin bir çoğu standart ama bu fiyattaki bir makineden yedek kafanın plastik olması vs. beklenebilrdi.KİNETİK ENERJİ İLE ÇALIŞAN LED IŞIK SİSTEMİ MAKARA DÖNERKEN IŞIK YANAR diye gerçekten farklı bir özelliği var bu makinanın buda benim için açıkçası çocukların giydiği ışıklı ayakkabı kadar manasız...
30 luk kafa biraz küçük geldi.Bu performansa benzer fiyatlı ürünler var.Işık olayı tamamen kandırmaca diye düşünüyorum.Acemi işi yani.
Işıkmı? Ama neden? 10 dakikadır bi açıklama bulmaya çalışıyorum ama bulamadım. Bu durumda üreticinin işlevden çok görsele önem verdiğini, ürettiği malı işlevleri ile değil görüntüsü ile satmaya çalıştığını düşünüyorum. Yani başka ve denenmiş seçenekler varken uzak durulmalı.