arkadaşlar önce herkese selam... ayrıca forum kurallarını henüz okumadım eğer konu açarken bir hata yapıyorsam bile bunu bilmiyorum en kısa sürede kuralları okurum..okumadan konu açmamın sebebi şimdi konyadan ankaraya yola çıkıyorum pazar babamla kurtboğazına gitmeyi düşünüyoruz ve az önce levrek yasağının başladığına dair bişey okudum onun için konu açmakta acele ettim... acaba doğrumudur kurtboğazı için av yasağı başladığı??biraz bakındım ama başka bilgi bulamadım forumun da acemisiyim yeni üye oldum.. ayrıca acaba kurtboğazında son durum hakkında bilgisi olan var mıdır levrek eskisi gibi çok vuruyor mu?ayrıca turna falan da avlamak istesem neresinden şansımı denemeliyim?ve nasıl yem kullanmalıyım? ve acaba aranızdan bu pazar orda olacak ola var mı belki karşılaşırız tanışırız ve tecrübenizden istifade ederim... çok yeni bir avcıyım balıkçılık konusunda bilgim çok sınırlı yavaş yavaş öğrenmek niyetindeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.. herkese tekrardan selamlar teşekkürler
Emre 15 Mart-30 Nisan arasında levrek yasaklı. Yasak zamanlarını şu linkten görebilirsin; http://balikavi.net/dokuman/teblig.php Ayrıca yeni üyelerden tanışma bölümünde kendilerini kısaca tanıtmaları beklenmektedir. Rastgele...
Yasak olmasa bile gitme derim. Diziyorlar metre başına tırıvırıyı yer kalmıyor. Zaten balık geldiği de yok. Tüketmişler . Geçen sene adım başı yavru ölü balık görüyordum. Kirlilikten dolayı oksijen miktarı az. Barajın ortasında benzin bidonları yüzüyordu Gidersen de barajın başlarına git bence (tabi ağ germedilerse ). Saygılar...
herkese selamlar.kurt boğazında sadece amerikan levreği çekebildim.birkaçda kadife başka bişey yok.bence zaman harcama.başka bir yer dene derim...rastgele