Bu pazar yine sıfır balık ama manzara iyiydi :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında barisgirgin tarafından paylaşıldı.

1. barisgirgin

barisgirgin BARIŞ GİRGİN

Favori Kamış:
    major craft kg evo 902lsj, major craft solpara aji ,tica scirocco
    Favori Makine:
    shimano surf leader cı+35, shimano stella 2500fı, shimano stella 4000xgfı, daiwa morehtan 3012h
    En İyi Avı:
    torik 3.6kg
    Merhaba arkadaşlar,

Ctesi akşamdan sözleşip yarın balıga gidelim diye karar aldığım arkadaşımla beraber sabah 6 da koyulduk yollara hem mis gibi boğaz havası alalım hemde ne zamandır hasret kaldığımız balık sevdasına kavuşalım diye sabırsızlanıyorduk...
    Çengelköyde börekleri sıcak çayla mideye indirdikten sonra meranın yolunu tuttuk kuleli yine full çekiyodu bilirsiniz bu işe ilk başlayan yada oltasını alanların ilk tercihi burasıdır bizde öleydik çünkü :)) şuan atış zorluğu açısından pek tercih etmem daha ferah yerleri severim keyfimede düşkünüm sanırım :D :D :D
    yavaş yavaş izleyerek geçtik ama hiç balık çeken yoktu kafada soru işaretleri başlamıştı sabahın köründe kalktık geldik yine balık yok inceden pişmanlık fln tabi içten içe bunlar....uzun lafın kısası meraya vardık 5-10 kişi vardı hepsinin istavrit çaparisi atıp balık alamadığını görünce açtım palamut çaparımı ve 10-15 atış yaptım sonuç sıfır idk sonra rapala denemeleride sonuç vermedi derken bardaktan boşalırcasına yagmur geldi takımları bıraktık bi ağacın altında sıcak cay muhabet ve manzara muhteşemdi yarım saat kadar yagdı ve güneş bize yüzünü göstermeye başladı 2 saat daha istavrit çaparisiyle denemeler sonuç vermeyince muhabbete döndü saat 11 gibi evin yolunu tuttuk elde var sıfır ama durmak yok balıga devam reeling
    Foto yüklemek istedim ancak bi promlem var sanırm beceremedim bidaki sefere *** balıklarla beraber rapor paylamak dileğiyle.
    Herkese rasgele..

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Balıklı raporlarını da görürüz elbet, fotograf olsaydı iyi olurdu. :)
    Bi dahakine rastgelsin.

3. barisgirgin

barisgirgin BARIŞ GİRGİN

Favori Kamış:
    major craft kg evo 902lsj, major craft solpara aji ,tica scirocco
    Favori Makine:
    shimano surf leader cı+35, shimano stella 2500fı, shimano stella 4000xgfı, daiwa morehtan 3012h
    En İyi Avı:
    torik 3.6kg
    Teşekkür ederim Volkan bey inşallah bidahaki sefere boş rapor olmayacak :)

4. Soner2013

Soner2013 soner

Favori Kamış:
    SEA star 420carbon
    Favori Makine:
    ımpact ıme65
    En İyi Avı:
    lüfer
    Sarayburnu tarafıda öyle idi sıyırtma ile tek tük istavrit alınıyordu
    sanırım bayrama doğru büyük patlama olacak yağmurlar gelsin artık :)