Bu gün satın aldığım (biraz fahiş fiyata) sahte konusunda bilgisi olanlardan bilgi rica edeceğim.Hangi suda,ne vakit kullanılır vs.vs.?idk Ürün kodu:MXR 11 FOG Flake Olive Green [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
palamut beğeneceğini düşünüyorum. bu rapaladan hiç satın almadım ama yerini sağlamlaştırmış bir marka olduğunu biliyorum.20-25.tl civarında olabilir
marka olarak aynısı oldugunu söyleyemicem ama model olarak bende de bir ara vardı suyun 1 karış aktında gider uzunluk olarakda ideal levrek , lagos ,züber ve kaya balıgı için kullanılabilir hayırlı olsun abim
Hayirli olsun guzel rapala ben bu yaz flake green le sivricede sirtida sinarit antalyada kiyidan barakuda almistim. Maxtaplar guzel rapalalardir
alanyadan sevgiler..burada bu rapalayla .arap grida turna levrek hatta kalamar bile aldım...hayırlı olsun..
ilk önce hayırlı olsun bence güzel bir tercih renk itibariyle özellikle lüfer ve sarıkanat çinekopta ve levrek te çok başarılı olacaktır,Palamut için bence yeşil tonlar değil mavi tonlar ağırlıkta olmalı yine aynı marka nın FB modeli bence her balıkta mükemmel olurdu eğer sizin için maddi sıkıntı olmayacaksa FARYU ve FB özellikle dişli için minnov (yandan bilyeli) serileri var bence dehşet olur bu modellerini de tercih edin:thumb:
Bu sahtenin üretiminin durdurulduğu ve fiyatının bu yüzden yüksek olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.Çok avcı bir levrek katili olduğu söyleniyor.Fiyatınında bu nedenle karaborsa olduğu söylendi. 50 tl.idk
Ah be usta keşke nette bir araştırma yapsaydın 50 tl de vicdansızlık resmen yamyamlık ahh şu söylentilerr ahhh bizim saf duygularımızla oynuyorlar resmen
50 TL gerçekten çok fazla. Nette 35'ten pahalı satanı görmedim daha. En son aldığım maxrapı 31 TL'ye almıştım.
Neyyyyyyyy yok daha neler enson bu c.tesi aldım 17 cm lik bile 32 tlye aldım 11 cm likleride 30 dan dı galiba ne ellisi o paraya İMA alırımhihi
Arkadaslar uretimin durdugu yok. Ben maxrap'ın butun serisini aldim hemen hemen takilan kopan yerine alinanida sayarsan bir suru yapar su ana kadar en pahalisina 30 tl odedim en uygun 25 tl aldim
Ben eski foçada Tayfun avdan aldım 35 tl'ye FB 13 cm olanı aldım . Levrek takipleri oldu sabah gün ışırken .50 tl Üzüldüm
Malesef bu sahte ve balık av malzeme satışlarında, esnaf ağzından yanan, pahalı ürün alan çok insan oluyor. Maxrap 11ler de bir dönem ağırlık sıkışması ciddi problem yaratıyordu, o nedenle üretimi durdu diye bir söylenti yayıldı ağızdan ağıza. En güzeli, internet sitelerinden fiyatları takip edip, eğerki bir dükkandan alcaksanız üzerine bir 4-5 tl daha ilave ederek fiyatları değerlendirmek. İnternette 25 TL olan bir ürün maksimum 30 TL'dir dükkanda.
Bende aynı yemden aldım fakat denemek bile nasip olmadı ilk atışımda taktirdim ve koptu siz dikkatli kullanın cùnkû pahalı bi yem.