durmadan kalamar alıyorum bu rapala ile , yalnız 3 hafta once güzelce bir kefal aldım. Şu ifadeleri kullanabilirsiniz ; attıgın yer uygun olmadıgından , yanlıs zamanda attıgından, vb... tuttugum yerde mamun ile cok mırmır, levrek ve hatta mercan da almışlığım var.
İş yapabilecek bir sahte. Mekanda Levrek çıkıyorsa alabilirsin. Denemeye devam, bol balıklara rastgelsin.
guzel levrekler var da rapala dan ben süpheliyim o kefalide nasıl yakaladım ? atar atmaz yakaladım , heralde üstüne düştü kefalin o da kacarken hemde gözünden yakalandı ) sonra da durmadan kalamar gelince dedim bu kalamar zokası heralde ) emin degilim ama uzerinde ki kırmızılıkdan mıdır nedir kalamarları cekiyor ustune , icinde bilye var, ( haa bir de gece yapıyorum at-çeki), bu da bir etken sanırım?
arkadasım valla hi bu zokanın aynısından yada benzerini bulabilirsen al derim kalamar diyorsan ille de bir de ben hep aynı yerden alıyorum kalamarları baska yerden denedim hic kalamar yapmadı. yer de onemli sanki, bu dun geceki kalamarım,
bu sahteler ima Komomo SF-130 Slim ben daha çok boğazda at çek avlarımda kullanıyorum çok sayıda sarıkanat ve lüfer almışlığım var, çok kaliteli sahtelerdir, kıymetini bil
Hocam forumda yeterince mesaj paylaşımınız olmadığı için şu anda özel mesaj alamıyorsunuz. Elinizdeki sahtenin kesinlikle kıymetini bilin özellikle gece avlarında uygun çekiş stili ile levrek alabilirsiniz. Gündüzden biraz deneme yapıp sahtenin aksiyonuna iyice alışın çekiş hızınızı kontrol edin ve balık olduğunu düşündüğünüz yere atın gerisini sahte halledecektir Ha diyebilirsiniz ki sen hiç avladın mı, hayır avlamadım ama şahit oldum
tesekkurler , daha yeni uye oldum evet haklısın , bence de guzle rapala, memnunum yani . Ama surekli kalamar gelince bir de ben levrek hastası oldugumdan insanda ister istemez moral bozuklugu oluyor işte neyse hepimize rast gelsin....
aynısını kulandım yavaş çekimlerde çok iyi sabah suyunda sabah levrek almışlığı var .. hanos falan çok atlar.. roderın iyi sahtelrinden birde sahteyi çarpmamaya dikkat edin boyası 1 hafta içinde soyuldu
fztyasin yasin özkan / izmir yukarıdaki arkadaşı tanıyan var mı? tanıyorsanız söylermisiniz bana ulaşsın, soracaklarım vardıda , özelden ulaşamıyorum bakmıyor galiba, uyarı felanda gönderemiyorum
Sahte İma Komomo Slim değil. Aynısı bende var Roder'ın sahtesi. İma komomonun çakması gibi bişey. Yüzüşü güzel, yalpa yaparak geliyor hemen her büyük sahte gibi. Daları fazla değil, 30 cm falan galiba. Ağırlığı ve atımı güzel. Ben pek şans vermedim, daha güzel levrek sahteleri var. Levrek yakalar mı, uygun havasına denk getirirsen yakalayabilir. Kalamar aldıysan daha ne istiyorsun. Gayet güzel iş görmüş.
Bravo Volkan,mesajları tekledim tek sen bu sahtenin İma Komomo Slim olmadığını anladın. Keza bu sahte bir kalamar zokası elbette değil.Kalamarların kimi zaman normal sahtelere atladığı bir vakiadır.Ama bu ancak birkaç kalamarla sınırlı kalır. Orijinal imanın sahteleri olan bu tür gaga yapısına sahip sahteleri,artık birçok ünlü firmada taklit etmiştir.Örneğin Shimano Duo Strike-Pro Lineaffe gibi markalarında benzer sahteleri vardır. Sevgimle kal
Sana da sahte beğendiremiyoruz be Çağrı. Tabi shimano, rapala gibi markaların sahtelerini kullanınca beğenmemen normal. 10 tl'lik sahteler klasmanında atımı bence tatminkar. Tabi senin avlağında etkisiz kalabilir. Diğer sahtelerine göre beğenmemen de normaldir. Balık alır mı benim de şüphelerim vardı ama güvenilir bir kaynaktan 2 tane levrek yakaladığına dair haber aldım. (Yakın zaman önce) Demek balığın olduğu ve avlandığı bir zaman diliminde işe yarıyor. Sana demiyorum ki onu kullan mutlaka. (komik olurdu diğer kalite sahtelerinin yanında) Elinde başka sahtesi olmayan avcı arkadaşlar kullanabilirler bence. Teşekkür ederim Vedat amca. Benden önce Ege bilmiş İma olmadığını.
Volkan abi bende de var 2 adet bu sahtelerden kaşla göz arasında kapattım onları 3 gün evvel bir levrek kaçırdım, heralde rekor olacaktı. Shimano sahtemin arka iğnesini hakadan açtı ve iğne ile kayıplara karıştı. Shimano sahteye kalitesiz dicem tamam ama yeni makinemde sarmadı hiç ve sımsıkı olan kalamadan aldı götürdü balık