iyi gunler elimdeki rapalalar hakkında degerli büyüklerimden bilgi almak istiyorum tekirdağ/şarköy de gece avlanıyorum özellikle kullanmamı daha çok önerdiğiniz sahteler varsa söylerseniz çok sevinirim simdiden cevap veren vermeyen herkeze cok tesekkur ederim herkeze bol ve eglenceli avlar dilerim
Onur bu kız istemeye gidip, kapıdan hadi kızı alayım gideyim, işim var demek gibi olmuş, bir tanışsaydık kardeşim, sitede ana menüde tanışalım diye bir başlık var, Sitede levrek avında kullanılan sahteler ile ilgili bir çok konu var, sahte yemler başlığı altında az bir vakit ayırıp inceleyebilirsin, levrek sahteleri , buyur bir link benden
Merhaba Onur bende 17 yaşında ve müreftede yazlıkçıyım o yüzden orda çıkan levreklerle ilgili bilgilerim var... verdiğin sahtelerden 4-5-9-12-14-15 iş yapar gibi gözüküyor...
Merhaba mertonur .Aldığın sahteler de su üstü(river 2 sea özellikle ),rapala husky jerk mu,rover 98 ve rapalalar iş yapar ,En azından takip ederlerÇünkü bende kullanıyorum,Çok takip eden var ama siftah yokBuda sahte ve avcının ortak ürünüyle oluyor %50 sahte +%50 avcı (verilecek aksiyon + gizlilik)= Balık Forumdaki abiler beli hak vereceklerdir bana Saygılar....
verdiğiniz değerli bilgiler için tesekkur ederim cenk umarım bu yaz beraber balık avına cıkma imkanı buluruz herkeze iyi aksamlar
bu sahte sizce levrek avı icin kullanabilirmiyim boyutları beni korkuttu fakat yinede size danışmak istedim boyu 22 cm birde bu sahteyi nereden bulabilirim istanbul avrupa yakasında yardımcı olursanız çok sevinirim bugün bu sahteyi almak istiyorum alabilceğim yer konusunda yardımcı olursanız herkeze simdiden çok teşekkür ederim herkeze iyi avlar dilerim
benim bildigim kadarıyla husky jerk mu renk kodu aldığım yerdede oyle dendi bana forumdada okumustum ordada böyle yazıyordu
İlk açtığın konu için sana cevabım gayet popiler ve bilinen sahtlere yani kendini bukonuda her avcının aynı fikirde olduğu sahteleri seçmişsin onlar için bende gayet olumlu düşünüyorum zaten eşkinamanın dediğigibi forumda nereye baksan sahteler hakkında arştırsan bu sahteler hakkında oldukca fazla anlatım ve kullanımlarını anlatmışız ve bir anket gibi her birini listyelemiş ustalar var çoğu denyen arkadaşalrda bu sahtelerden memnun . İkinci açtığın okunu ise 1 ci fotodaki sahtler açık denizde jtroling tarzı orkinos avında yada kılıç avında kullanılan sahteler bu sahteleri şemsiye yöntemiyle yada uzunbir sahte çaparisi şeklinde takım hazırlayıp kullanarak sahtelerden bir balık sürüsü şeklini uyandırır paketlerin yanıd ayrıyetten ağırlık şeklinde jig sahteler var onuda sürünün sonuna ekliye bilirsiniz saltiga ise aynı şekilde tekne arkasından sırtı çekmek için seçilmiş bir sahte görünüşü olduk ca büyük lüferde iş yapar
Sevgili arkadaşım Mu kodunda rapalanın balıkları var.İnternette göremiyorsan belki eski olduğu içindir.Benim bildiğim kadarıyla rapalanın Husky Jerk te,Magnum da, Long casting te,Skitter pop modellerinde mu(mullet=kefal) modelleri var.
Saltiga'yı istoç- Remixon da bulabilirsin. Yeni getirmeye başladılar, ben bir küçük boyunu 125mm. 15,5 gr. SAM12F43 Öneririm..
Orası şans be abicimMesela bulundğuğm yerde izmirde bir kaç dükkanda husky jerk mu serisini rahatça bulursun.ama diğerilerini bilememUmmadığın anda buluyosunArayınca bulunmuyor.
Tekirdağ tarafında sırtı koyu renkli rover 98 ve ssminnow da iyi iş yapıyor. Fakat ikisinide bulmak zor Rover mavisırtlıyı alıp siyah sprey boyayla boyadım. Cepheye gidince deneyeceğim.