Abi çok iyi bilmemekle birlikte bizim burda Çanakkale Merkezde ve karşı da Eceabat ve Kilitbahir'de atıcam, palamut ya da lüfer tutuluyor genelde burda karagöz ve izmarit dışında. Ben sahte ile ilk defa atıcam o yüzden bu konuda hiç bir bilgim yok desem yeridir. Şimdiye kadar sadece yemli iğne ile iskeleden istavrit, izmarit vs tuttum.
O zaman Erhan ilk önce burda sayfalarca Rapala hakkında yazılmış bolumler var bir oku istersen nasıl bağlanır ne tutulur gibi önce okumakla ve öğrenmekle bence daha faydalı olur
Teşekkür ederim abi dün bütün gün onları okudum ama yine tekrar göz atarım peki boyut olarak ve tip olarak bu yeterli midir adı geçen balıklar için?
aynen abi bugün baktım ama anlamıyorum çok fazla. başka bi konum vardı kaşık önerisi için kimse de cevap yazmadı
Hemde güzel iş yapar Resimden anlaşıldığı kadar rapala markasına benziyor. Güzel iş yapar. Forumu iyi araştır, yeterli bilgi var, hemde öğretici. Rasgelsin.
Bu nasser gölünde kaplan balığı tutmak için yapılmışa benziyor. O balık sahteleri, iğneleri filan çatır çatır kırmakla meşhur, kahvaltıda timsah yiyen bir balık. Bizim kahvaltısını kurt veya teke ile yapan mütevazi balıklarımıza bu iğneler biraz kaba gelir sanıyorum. İğneleri değiştirmen bence daha iyi olur. sizin oralarda akya filan bol, iş yapacaktır.
Yapılırken niyet neydi bilmiyorum açıkçası yukarda da belirttiğim gibi çok anlamıyorum balık sevdasına yeni başladım