merhaba abiler yeni heves ettiğim balık avında 1 tane rapala aldım sizlerden bilgi istiyorum 1-bu rapala levrek,lüfer gibi avlarda iş yaparmı 2-gece mie daha verimli iş yapar yoksa gündüzmü kullanan ustadlar varsa nasıldır iş görürmü bilgilerini paylaşabilirlerse cok sevinicem herkese teşekkürler şimdiden
levrek de,lüfer de, turna da (tatlı su dahil ) iş yapar, düz sarım dan ziyade ara sıra... sarım yaparken çok kısa dur kalk yap,4 5 tur sardın 2sn ye dur sarmıya devam et, sabah suyu içinde gece de uygun
rapala x-rap'ın silver modeli.iyi iş yaptığı söyleniyor.bende siftahı yok henüz ..gerçi çok fazla deneme fırsatı da bulamadım...
gece dolunayda berrak suda veya gündüz berrak suda güzel iş yapıyor... çok güzel bir sahtedir... rastgele...
yorum yapan ustadlar cok teşekkür ederim peki bişey daha orenmek istiyorum bu sahteyi atarken kurşun takabilirmiyim uzağa gitmiyor pek balıkcı bana su sekil kullan dedi bi kursun verdi 2 tarafı fırdondü ve klipsli ordata kursun bir ucunu kamışın klipsine tak dedi dier ucuna 40 cm lik misina 2 kopca kopcanın bir ucunu kamısa taktıgın kursunun dier klipsine tak dedi dier kopcayı sahtenin agzına bu sekil kullan dedi sizce dogrumudur kullanılırmı yani kursun +40cm misine+ uctada sahte yorumlarınızı bekliyorum
kıyıdan bu şekilde kullanamzsın...dibe batan sahten kayalara takılacaktın muhtemelen..en iyisi o ağırlıkta sahte atabilen çubuklar kullanmak.zaten hedef balık çok uzakta değil