bu rapala iş yaparmı ? yaparsa atçekte kullanmayı düşünüyorum boyutlar: 810mm-210mm-90mm ağırlık: 1.4kg
bu daha çok tekneden sırtı çekme için daha uygun. kıyıdan atçekte zorlanabilirsiniz. ama renkler gece avı için çok uygun.
leventçim resime iyi bakmamış olduğun gibi ölçüleride anlamamışsın galiba ben espiri yapmıştım. ağırlığı 1400gr ölçüsü nerdeyse 90 cm
iş yapan renk bunu alan adam ın ülkesinde belliki düzenli tertipli av yapılıyorki.devasa boyutta balıklar varmış bu boyutlara yakın popper sahteler ile av videoları görmüştüm youtube de..
Adamin masasinda bir de buyutec var. 8-10 cm'lik sahteleri goremiyor belli ki :laughing: ancak bu boydaki kesiyor arkadasi.
bunu bile bu vaziyette çekmek zorken buna binecek balığı çekmek of of benim fiat palio yu spin kamış olarak kullansam verimli aksiyon alabilirmiyim
Kadir abi,bende benzer videolar izlemiştim ama oradaki popperlar 100 120 gr civarındaydı popping sistemiyle avlanıyorlardı
Okyanusta iş yapar bence Cebelitarıktan New York'a kadar sırtı çekerek sırtı kurşun 300kg-400kg olabilir