Sevgili Abilerim Kardeşlerim Merhaba ; Bugün temin ettiğim bu sahte silikonu sizinle paylaşmak istedim . Mırmır Avında bayağı bi randıman alınabileceğim söylendi daha denemeden size danışmak istedim . Bayağı bi tekeye benzetilmiş sanırım . Resmi Ekliyorum ; Yorumlarınızı Bekliyorum . Ürün Alba-Star ama model falan yazmıyor paketinde .
bulanık suyu olan yerlerde avlanılıyor ama assos saroz körfezi gibi denizi temiz olan yerlerde biraz pamuk iğneye dola vesardalya veya teke karides gibi elinde bayatlamışların suyuna bandır yani biraz koku ver ikinci tavsiyem mantalı dene vedalgalı denizde basarılı olursun rast gele
kendi tecrübelerim dahilinde hiçbir sahte yemle mırmır yakalamışlığım yok,lakin bu sizin yakalayamayacağınız anlamına gelmez tabi
En Iyi Randimani Boru Kurduyla Alirsin Kulanmadim Ama çok Tavsiye Ediolar He Bi Kere Bu Yemle Tutani Gördüm çok Randiman Aliyo Tavsiye Esder,im
Levent gerek bu sahte karides olsun gerekse sahte kurt mırmır avında hiç işe yaramıyorlar iki kamıştan birisine bu sahteden taktım saatlerce hiç bir vuruş olmadı fakat canlı yeme mırmır hiç dayanamıyor , özelliklede kurt çeşitlerine.
Sahtelerle mırmı sargoz cüpra gibi balıklar elbette yakalanmıslıkları vardır ama bir elin parmagını gecmez bencede en iyisi yemdir.