bu sahte mükemmel..

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında crowtattoo tarafından paylaşıldı.

1. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    s.a uzun bi arastırmalar sonucunda gene bi sahte almaya karar verdim elimde bolca sahte oldu :)
    herzamanki boş dondügüm merama finike/antallya yatlimanına gittim ve yeni aldıgım (savage gear soft 4player) sahtemi taktım saat 14.30 15.00 suları.

aksiyonuna bakmak için 2 3 5 sefer attım denemeler yapıyorum hızlı sar yavaş sar bekle sar en son bekle sar yapıyodum kayanın üstündeyim sahteyle aramızda 5 metre var yok cekdim tam durdum altdan büyük bi balık ne oldunu göremedim sanki koklamak için geldi hani köpekler ekmegi koklarda yemezya onun gibi kokladı ben tabi balıgı görünce heycandan sahteyi cekemedim beklettim :) balık nanik yaparak kaçdı tekrar denedim birsey yok saten 2. atışdan sonra misina (latek) in aziziligine ugradım toplu yada dügüm olarak dan cıkdı makinadan inadla kopar tekrar bagla derken pakette gelen 2 sahtemden oldum atarken kırıldı (latex)misina ): bende sökdüm attım misinayı....

kullandıgım malzeme

silikon sahte 13 cm= savage gear soft 4player renk kodu 15
    cormoron bull figther 270 10.30gr atarlı kamış
    cormoron 2500 super max makina
    misina=latex .024 mmrsparkle

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bende var aynı sahte den 9cm lik silikon,sert plastik olanından 2 tane var,henüz av yapamadım onlarla,yazın dehşet kefal çekiyor:D
    en büyük başarısı bu:D ama ne kefal kiloluk:D
    bu gün 9cm olanı nın ucuna kurşun taktım dip çektim aksiyonu bozulmadı,hafif olduğu için fazla ileri atamıyordum,ve çektikçe su yüzeyine çıkıyor,hep böyle denedim iş yaptıramadım,birazda dip çekeyim diyerek den kurşun taktım
    gece kandırabilirim hissi oluştu bakalım...

3. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kefalin buna atladına sasırdım :) bizim burdaki cayda da denedim kefallar köşe bucak kacdı okadarki su üstünde zıpladını gördüm 1 tanesinin.. 13 cm di
    bendekiler şimdi 2 paket alıcam 13 ve 9 dibde kullanmak için jig ignelerinden kullan kafadan agırlıklı aksiyonu süper :)

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kefal atlamıyor sadece takip ediyor:)

takip etti diye sahteyi yedekleme bence,en az 3 4 balık alırsın bu iş yapıyor dersin,yedeğini alırsın:)

5. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    haklısın aslında ama gittigim avlakda 3 haftadır aralıksız atcek yapıyorum 13 tane piyasada iş yapar diye bilinen sahtelerden var hicbirinde takip vurma felan olmadı bu sahtede en azından balıgı gördük o acıdan dedim bu iş yapar belkim :)

6. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

kefal arkadaşı zanledio onu ondan takip edio:)kadir sana sarıkuyruk kuzu için bir tüyo üstü siyah altı gıri gözü 3 boyutlu 13cm llik rapalaları tercih et.kesinlikle rapalanın önünde fırdöndü veya kılıps olmasın:)

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kuzu balığımı bıraktılar burda:rolleyes: jigging + balık bulucuyu buluşturunca,insanlar hayatında tutamıyacağı balıkları tutmaya başladılar açıklarda:)
    sadece 5 6 kez karşılaştım kuzu ile 2 yıl içinde,onda da kuzu balığına düşen kefal sayısı belki 500 tane diyebilirim,o dönem çok kefal oluyor burda,o kadar çokki sahteye kefal takılıyor:D 14tane kefal tutduğum gün oldu bir günde sahte ile:)