[/URL]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/IMG]arkadaşlar bu sahteyi bir arkadaşı hediye etti 13 gr geliyor ges tarzı bir ürün hangi zaman diliminde ne avlnabilir
merhaba mehmet kardeşim bulanık olmayan sularda(tatlısu)turna sudak gibi balıklara kullanabilirsin.denizde ise yukarıda arkadaşın dediği gibi levreğe olabilir.hatta kuyruğuna dikkat çekmek için kırmızı veya altın sarısı püskül bağlarsan daha etkili olur.rastgele.
gündüz iş görmezmi arkadaşalr? bizim burada pek tatlı su yok heryer deniz o sebeple avcılık denizde olacak benimde gece gitme şansım pek yok
Sabah suyunda dene derim, renkler güzel, hiç bir özellik yok mu kutusunda falan? batar mı yüzer mi, kaç gram?
kutusu yoktu arkadaşım el işçiliği dedi baktım aynı ges gibi dışı plastik kaplama agırlık 13 gr? birde bu sahteyi uzaga nasıl fırlatacagız o kadar gidermi?
5-20 gram atarlı bir kamışla mermi gibi gider, aerodinamik yapısı torpido gibi, ağırlık merkezide başarılıysa güzel atılır bu sahte
akşam denedim hiçbir işe yaramadı bu sahteler yada ben beceremedim acaba renkleri biraz dahqa kırmızı yada yeşile çalsa dahamı iyi olurdu??
sahteyi attıkdan sonra yuzusunu gözlemledinmi hiç yuzusu nasıl eger yuzus bozuksa o zaman da iş yapmaz yada fazla hızlı cekiyorsan yuzmez butur sahteler
palamut ve çinekop için ideal.6 metre daları var.2 kulaç bedenle ve 100 gr kurşunla açıklarda çalış verim alırsın.rasgele.