arkadaşlar bu sahteyi bugün aldım hayırlısı ilede yarın sabah kullanacağım ama hakkında en ufak bir bilgim yok...alma nedenim sürekli avlandığım ve sizinde av raporlarında yeri gördğünüz bölgeye akya girmiş...ama bu ne kadar dalar bilgim yok...nasıl kullanacağım onuda bilmiyorum...acilen yardım...lütfen... marka storm maccarel silikon
sevgili turgay, bu gövdesinde ağırlık olan sahtelerden sanırım. derine inmesine inerde, bildiğim kadarıyla bu tür sahteler genelde tatlı su avında kullanılıyor. akya için pek uygun olduğunu düşünmüyorum selamlar...
Bendede vardı bundan.Öteki sahtelerle yanyana koynca bozukmuuştu pek hafif değşl 20 grama yakın bu baya bi iner bende tatlısuda kullanıldığını biliyorum.
gecen gun cırkın balık resımlerıne yorum yaptım akortsuz sesler geldı. Buradada arkadas gayet naıf bır soru sormus. Tatlı su sahtesı.Akya ıcın uygun degıl.
Denizde de iş yapar ama ufak bir sorun var at-çek yapmak için fazla büyük, derin suda kullanmak için de fazla hafif. Eğer hedefin akya ise, komple metal 75-100 gr balık şeklinde jigler mevcut. Eğer bildiğin su altı kayalık yükseltiler veya denize sıfır dik kayalıklar, oraya gidip jigi atıp önce dibi buluyoruz. Sonra dipten 1-2 metre yukarı kaldırıp burada hizamızı alıyoruz. Sonra bu jigi yukarı aşağı 2-3 metre çekip bırakarak başlıyoruz oynatmaya. Avlağın uygun olması halinde lagos, sarıkuyruk ve sinarit dahi alabilen bir yöntemdir. Bu yöntemi uygulamanın en kolay yolu "taş" tabir edilen su altı yükseltilerinin civarında tekneden denemeler yapmaktır. Eğer bu sahteyi illa da denizde kullanacağım diyorsan tekne arkasından çekerek deneyebilirsin. Bunun dışındaki yöntemler için sahte pek uygun görünmüyor.
Standart kuzu sırtısı kullanın, onun kurallarına uyun, istediğiniz derinliğe iner... Bu gün sorulmuş, forumda yok denmiş, yönetici arkadaşlar linkini vermiş, sevgili Namık'ın konusunda sırtıdaki kurşun miktarına ve onların yerleşimine bakın.
Sadece tatlısuda kullanılır diyemeyiz denize gayette uygun bi sahte ki bence deniz için yapılmış.Hatta mackerel veya meckerel adı geçen başlıklı bi videoda görmüştüm ama denildiği gibi kıyı atışı içiin uygun fakat akya için yine denildiği gibi kıyı taşlarının olduğu koyu mavilikli yerler bulunabilirse kıyıdan kullanılabilir diye düşünüyorum saygılar
Merhabalar; Size Williamson'ın Mackerel'ini tavsiye ederim sizin ürününüzle çok yakın ve benzer bir ürün. Bu sahteyi nasıl kullanırım diyorsanız eyer..Derinliğe göre bir kurşun takıp gezmenizi öneririm.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim...ama maalesef kullanamadım...ikinci atışım da biraz fazla beklemiş olacağım ki çekerken dibe takıldı...sonrada asılınca misina koptu...neyse bu da bir tecrübe oldu en nihayetinde...herkese tekrar teşekkürler...