River2Sea markasının farklı türde birkaç tane suni yemini almaya niyetlendim fakat öncesinde kullanan var mı varsa fayda sağlıyorlarmı öğrenmek istedim deneyimli olan arkadaşlardan. Lütfen bir göz atıp değerli yorumlarınızı paylaşın kardeşinizle.. RIVER2SEA CICADA POP 55 RIVER2SEA BEEEE CNK 40 (ARI) RIVER2SEA DRAGON FLY POP70 RIVER2SEA BUBBLE WALKER 80
Orhan selamlar, bee cnk yi kesinlikle tacsiye ederim, 2 adet levreği ve sayısız tatlı su kefali var bendeki cengaverin İlk bunu almıştım hem markayı denemek için hemde böceklerin potansiyeli varmı görmek için. Biraz iricene bir parça ama yüzüşü ve aksiyonunu ben çok beğendim, ben daha sonra tüm renk skalasını arşivime kattım ki sanada bunu tavsiye ederim. Dragon fly yaklaşık 20 gün önce stoklarında yoktu, eğer gelmişse burdan banada haber verirsen sevinirim
Rıver2sea beeee cnk 40 iyi bir kasna avcısıdır. aynı markanın çekirge sahtesi var, onu da rahatlıkla tavsiye ederim kasna için.
Ben genellikle bu tür alışverişleri internet üzerinden yapabiliyorum ancak. Ama her ne zaman internetten malzeme almaya kalksam bir sıkıntı çıkıyor. ya sipariş eksik yada istediğim ürünlerin yerine başkası geliyor. Ama yakın bi zamanda Ankaraya gidicem eğer orda bulabilirsem bu ürünlerden temin etmek istiyorum. o zaman sizinle burdan paylaşmaya çalışırım. teşekkür ederim yorumlarınız için
1-Fly pop 70 in kanatlarını çıkar ben öyle daha verim aldım tatlı suda 2-Göl ve geniş havuzlu akarlarda Walker 80 i de dene bilhassa sabahları yavaş ve küçük vuruşlarla... Ratsgele
öncelikle merhaba ben yeni üyeyim bir sorum olacak sahte yemler gerçekten işe yarıyormu bizim burda hiç sahte yemle tutan biri görmedim ben de merak ettim zoka aldım kırmızı üç renkli olanından ama hiç bişeye yaramadı farklı yerlerde farklı zamanda denememe rağmen teşekkürler...