SELAMUN ALEYKÜM.Forumda Yeniyim doğru yeri burasımı bilmiyorum ama nette gezerken bir sahte buldum.: Maria 373 60 gram Jig Suni Yem bununla boğazda balık yakalama sansımız varmı (bogazın bazı yerleri tamamen boş olur o bölgelerde palamut lüfer yakalama şansımız nedir?) kendisinden agıtlıklı olması hoşuma gitti sizce bu bogazda iş görürmü?Eğer görür derseniz hangi modelini alayım?
Muhammed kardeşim, ürünleri araştırıp devamlı forumda konular açıyorsun. Fakat ürünleri araştırdığın kadar forum içeriğini de araştırırsan zaten istediğin tüm bilgileri bulursun!!! Bilmediğin şeyi araştırıp öğrenmek yerine devamlı konu açıyorsun, ayrıca konuların sadece ürünler üzerine, yani teknik veya farklı bir konu yok.
abi ilk olarak uyarın için teşekkür ederim ama zaten topu topuna 5 konum var 2 si ürün üzere devamlı ürün üzere açıyorsun demene şaşırdım doğrusu.Biriyle karıştırmış olamazmısın?
Muhammet merhaba, Jig yöntemi daha çok derin su tekne avları için uygundur.. boğaz için aşağıdaki gibi sahtelerle daha başarılı sonuçlar alabilirsin.. http://www.spotbalik.com.tr/NITRO-43-PELICAN-MAKET-BALIK-75-MM,PR-24440.html Tabi bunu boğazda ağırlıksız kullanamazsın.. 100-150 gram arası (hatta bazı bölgelerde 170-180 gr) kurşunlarla kullanman gerekir..
Derinliğine,akıntısına uygun bir yatay jig bulduğunda,onunla öyle güzel balıklar alabilirsinki,yanında olup ilk başlarda burun kıvıranlar hemen o sahtenin peşine düşerler. Maria Munco Lucirler böylesine sahtelerdir.
Vedat abi, bu ve buna benzer sahtelerden bende belki 20 tane var(50gr-80gr arası) kıyıdan hem Ege'de(Sivrice-Altınoluk) hem de İstanbul'da(Boğaz-Karadeniz kıyıları) daha bir tane balık alamadım
Jigging yöntemi derin sularda tekneden yapılan bir yöntemdir. bu sahte ise, benimde hiç bilmediğim ve uygulamadığım bu yönteme aittir. Boğazda avlanmak için su üstü sahteleri at çek yöntemiyle yada gagalı sahteleri kurşunlu ve sörf kamışla at çek olarak kullanabilirsin.
BENİM İSTEWDİĞİM KENDİSİNDEN AGIRKLIKLI OLANLAR.Acemi oldugumum içinde pek bilmiyorum acaba varmıdır böyle kendisinden agırlıklı?