Bu sahtelelerden siparis eden varmi?yorumlarinizi bekliyorum... www.aliexpress.com/snapshot/209925202.html
paranı çöp etmek istiyorsan olabilir..bizde daha iyileri var aynı fiyatlara..mesela kendo sahteler uygun fiyat
ucuz ise denemek için alınabilir. belli olmaz , belki işe yarar. genelde bu tarz sitelerde görünüşe aldanmamak gerekiyor.
Yorum istemişsiniz işe yaramadığı belirtilmiş Sanki tepki verir gibi 85 kuruşa kendo var mı demişsiniz. Kadir abi de bende bu sitelerden daha önce onlarca sahte aldık ama başarılı olmadıklarını tecrübe ile sabit ettik Kadir abinin paranızı çöpe atmak istiyorsanız alın demesindeki sebep budur. Bende daha önce ebay ve benzeri birkaç siteden 1tlye 2 tlye onlarca sahte aldım ama şu an hepsi kenarda duruyor.
Bence iş yapar, tanesi 1 TL'ye bile gelmiyor.. Kanlıca'ca bir adam tükenmez kalemden yaptığı sahteyle herkesten çok sarıkanat almıştı sahtenin tipine baksan misinanın ucuna takmazsın bile, ama inanılmaz iyi iş çıkardı..
Silent 05 beyfendi yazdiklarimi iyi okuyun lutfen kimsenin avukatligini yapmayin sen bir cok urun aldim diyosun bu urunu 1 e1kullandinmiki?
Sizin gibi tipler çoğaldı bu ara kim ne dese direk atara bağlıyorsunuz. Fikrimizi soruyorsun biz de diyoruzki benzerlerini aldık hiç biri bi işe yaramadı. Madem almaya karar vermişsin, her olumsuz eleştiri de 85 kuruşluk sahteni savunuyorsun al o zaman birader burda neden soruyorsun nasıl diye?
ne kızıyorsunuz bir birinize yaff eklenen link düzgün çıkmamış...o linki üst bölümü yapıştırınca şu çıkıyor..bire bir aynı link.. 4 sahte 27 dolar..bundan ötürü örnek verdim kendoları..yoksa daha kimseye kendo tavsiye etmişliğim yok.. http://www.aliexpress.com/snapshot/209925202.html
4 tane değil 50 tanesi 27 dolar. o bakımdan hem fiyatı çok iyi hem de bence iş yapabilecek sahteler...
evet ya açıklamaya bakınca 50 tane yazıyor ben 4 tanesini 27 dolar olarak algılamışım.. o halde bunu tercih et derim 1 dolar daha ucuz..en önemlisi boğaz suyuna uygun kalınlıkda ve renkteler.. http://www.aliexpress.com/item/Hot-...ow-lures-fishing-lures-fishing/499755818.html bu arada 11 dolar + kargo ya aldığım sahte orda 1 buçuk dolarmış ya laa çakma ürün almıştım..aynı ürün
Evet urun toplam 50 adet bende onumuzdeki sene bogazda kullanmak icin 30 tane Mavisinden geri kalan 20 taneyedi karisik istedim saticidan Elime ulastiginda izlenimlerimi kullandigimdada sonucu bildiririm insallah Iyi tarafi satici traking number veriyor.
Ayrica linkini verdigim sitede orj rapala max raolar var Ve fiyatlari cok cok ucuz her renk mevcut degil ama Ilgilenenlere bir bakmasini tavsiye ederim...
Rapala style olarak gördüklerim var ama orjinal rapala olarak göremedim. Link verebilirmisiniz orjinal rapala olarak geçen varsa, çünkü rapala style demek bir nevi benzeri, çakması olarak yapılmış. İlk mesajda verdiğiniz sahtelerde de mesela Yozuri style yazıyor. Link varsa alabilirmiyim.
Ulasamazsaniz Siteye arama kismina rapala yazin ilk sayfada cikiyor 45 adet satiliyor 98 $ civari tutuyor 3-4arkadas toplanip Alinabilir