ankara da kurtbogazına gıdıcem meps ve yapay balık aldım (slıkon) meps ı 5 tl ye aldım markası comet fransız mıs 2 numara
kurtboğazında şu an tamamen amerikan levreği popülasyonu hakim. söylenenlere göre ne görseler saldırıyorlarmış. zannediyorum bu sahteler senin işini görür.
Selim 24 mesaj ve toplam 12 açılmış konu, rekora gidiyorsun bu iki rakam ne anlama geliyor biliyor musun? 12 konu açıp toplamda 24 mesaj yazmışsın, yani bir konu açıp bir daha gidip o konuya bakmıyorsun bile, ne zaman sitede diğer açılmış konularıda okumayı, faydalanmayı, birşeyler öğrenmeyi düşünüyorsun? Bu sahteler işe yarar mı konusundan sonraki yoldaki konu ne? Bu sahteler işe yaramaz mı? değil mi?
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=32918 bu konuyu sen açmadın mı? evet açtın bu resmi oraya sen koymadın mı? evet sen koydun peki o konuya yazılan yorumları okudun mu geri dönüp? bence okumadın Orada yazılanlara cevap verdin mi? bence vermedin, eee daha niye buraya tekrar yeni konu açıp aynı sahte hakkında fikir soruyorsun?
Biz burada ne yazarsak yazalım nafile , o buraya bakmadan, yorumları okumadan gidip başka konu açacak, buna üzülüyorum
Yapmaz olurmu levrek bunlara bayılıcaktır. Ama sana tavsiyen biraz daha çeşit yap öyle git şandın daha çok olucakıtır o zaman. Her yarım saatte bir farklı sahte veya kaşık dene rastgele
bakmadigimi nerden biliyon ikisi farkli bazi insanlar gibi cevabin yoksa sus diger cevap yazan arkadaslara tesekkurler
Az daha yumuşak cevap yazılırsa çok nefis olacak, kimse kimseyi kırmayacak, bu böyle suslarla muslarla olmaz. Sahtelerin kimisi aynı, sadece kafalarının rengi falan az değişik. Ama farklı konu olarak açmak da biraz gereksiz olmuş, öbür konuya şu fotoları ekleseydiniz daha şık olurdu (%100 gerekli değil tabi ki, biraz fark var sahtelerde, ayrı konu açmak tü kaka değil), konuya ilgi gösteren arkadaşlara da nezaket gereği bir teşekkür etseydiniz öbür konuda, bu eleştiriyi almazdınız. Hepimiz az daha anlayışlı olalım derim ben. Muhattabiyetlerdeki 10 küsür yaş aralıklarından da bahsetmeden geçemeyeceğim Sevgiler...
selim resimdeki sasiler çok büyük onun ufağı var birde plastik kurtçuklar var onlar iyi sonuç veriyormuş.birde ufak beyaz sahteler var marka marka 5-15 lira arası kırmızı beyazı iyi iş yapıyormuş.