Bu sahteler iş yaparmı

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında rebel_pesimist tarafından paylaşıldı.

1. rebel_pesimist

rebel_pesimist ilker Şahin

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
  2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    İlker güzel görünüyor, dördüde su üstü ikisi popper, renkler güzel, levrekte iş yapar renkler ve sahte stili , boy ve ağırlıklar ne acaba??

3. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    öndeki burunsuz sahtelerin turna avında kullanıldığını görmüstüm özellikle durgun sularda cıkardığı ses ile balığı dikkatini çekmektedir. Levrek için kullanımı konusunda bir fikrim yok, bu arada Murat arkadaşımızın dediği gibi boy ve ağırlıkları nedir acaba?

4. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Abilerim sahtelerin bulunduğu sitede boy ve ağırlıkları verilmemiş sizce boy ve ağırlığı ne olmalıdır levrek avından saygılar rasgele.

5. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Yokmu başka fikri olan ??

6. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    hiçbirşeyin sahtesini sevmem, balığın bile :)

7. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    İlker, sevgili kardeşim, en iyi ve uygun sahteyi bulup edinme arayışındasın, ama ne tür balık avlayacaksın? çok muhallakta sorular soruyorsun be abisi, sitede biraz araştırma yapsan? yada tam ve net bilgi versen bizde elimizden geldiğince cevaplamaya çalışsak?

Nereden ve ne tutmak istiyorsun? Yerin yapısı nedir. Planladığın yer tutmayı planladığın balığın yaşam yerimidir? Antalya'da hamsi aramayalım sonra, :p

Bu yazdıklarım eleştiri değildir, ne kadar fazla bilgi verirsen sana o kadar yardımcı olmaya çalışalım, bir çok başlık ile konu açıyorsun, yorumlar gelmiyor pek bende üzülüyorum, soruları soruş tarzın yanlış gibi,

Hadi yeniden başlayalım, düşün taşın aklından geçen avı dök, hep beraber ortak bir nokta üzerine yoğunlaşalım

8. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Birde şimdi buradaki 4 sahteyi denizde levrek için kullanmak istiyorum demişsin. Bu sahteler tahmini 12-17 gram arası gelen sahteler, bunları atabilmek için uygun kamış ve atçek avı için uygun bir makinen var mı?

avcı levrek sahteleri ' ne bu linkten ulaşabilirsin, bak bu senin sorduğun sahtelerin benzerleri o listede var,

9. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Murat abi çok sağol söylediklerini herzaman dikkate alıyorum ben daha yeniyim balık tutmada içimdeki hevesim acele etmeme sebep oluyo balık tutmayı çok seviyorum araştırma yapıcam sonra tekrar soru şeklimi düzelterek gelicem saygılar abi rasgele.

10. garçon

garçon ali doğanay

slm sahteler nekadar iş yapar tam tahmin edemiyorum ama rowersea avusturalya malı igneleri özellikle cok avcı rower 98 yada buble pop 88 modeli g12 rengini tavsiye ederim ona bak istersen ... oldukca verim alacaksın