Merhaba forumdaşlarım aşağıdaki sahteler acaba levrek avında kullanılabilir mi? Özellikleri: Tipi:Floating Dalma:0-1.5 metre İğneler:VMC galvanizli Boy:100 mm Ağırlık:13.5 gram
Selamlar Alper bey.Ustalar daha doğru şeyler yazacaktır...Benim düşünceme göre eğer kıyıdan kullanacaksanız çok doğru bir tercih olmayacaktır.Hem dalış derinliği fazla 1,5 mt, ağırlığı iyi ancak kıyıdan atış için tasarlanmış bir model gibi gelmediğinden düzgün bir atış dengesine sahip olmayabilir,bu yüzden hem atışa uygun olmayışı, hemde dalış derinliği sebebiyle çok doğru bir tercih değil benim düşünceme göre...Rasgele...
Dalma derinlikleri ne kadardır merak ettim ama naçizane fikrim kullanılır neden kullanılmasın. Sadece çok dalıyorlarsa eğer sığ sularda atmamak daha iyi olur hani takmamak koparmamak açısından. Hemde hepsi iş yapar. Dalma derinliği zaten yazılıymış Eee sararken yavaş sar sadece sahte kendi aksiyonunu alsın yeter, kamışla filan vurdurma kırdırma yapma.
X-rap modellerinin benzerleri dalış derinliğinin tam anlamıyla 1.5 m olabileceğini zannetmiyorum. Kullanıma gelecek olursak tabi ki de kullanılır
rapala x rap in tıpkısının aynısı. elimde 3 adet x rapim vardı şu an 2 adet var kıyıdan atçek çantamdan çıkardım tekneden avlanacağım zaman kullanacağım dalma derinliği yazdığı gibi olsa keşke 2 mt de bile x rap sürekli takılıyor o şekilde 1ini kaybetmiştim kıyıdan iyi bir gagalı sahte kolleksiyonun olsun istiyorsan sana şiddetle tavsiye edeceklerim kesinlikle bir karış suda bile sorun olmayacak RAPALA ORGİNAL FLOOTER 13 CM olmazsa olmaz olanları ise silver blue ve silver renkli olanları iyi avlar
gaga yapıları itibariyle de derin dalar tip balıklar.rapala x-rapın tatlı su modellerine benziyorlar.eğer kıyıdan kayalara takmamayı becerebilireniz iş çıkarırlar..
Sevgili Alper, Rapture Amber Jack 100mm serisi, Rapala X-Rap Slashbait SXR-10 serisinin bir taklidi. LEvrek avında kullanımı konusunda, hemen hemen tüm sahtelerin avlağın su, ışık, derinlik, hava, yemlik balık vs gibi durumlar göz önüne alınarak kullanılabileği düşüncesindeyim. Dalma derinliği 0-1,5m 13gr at-çek için ideal. Rapala kitapçığında tekne arkasından çekiş veya at-çek için maksimum dalma derinliğine 30-40m arasındaki uzaklıklarda ulaştığı veriliyor. At-çekde de sanırım 5-20gr atarlı bir kamışla çok rahat erilebilir. Özellikle liman ve mendirek kullanımı çok rahat olacaktır. Ayrıca fiyat olarak gayet makul gibi duruyor. Son olarak; Ima Komomo taklidi Rapture Smile 120mm'leri kullandım. 0,2-1,0m dalarlı yazmasına rağmen bu derinliklere ulaşmadıklarını test ettim. Hemen hemen köpek gezdirme hareketi(walk the dog-volk dı dok) yaparak su üstü geliyor desem yeri. Bu açıdan bakınca Rapture Amber Jack 100mm serisinin verilen dalma aralığında olması biraz şüphe götürüyor gibi Alıp-test edersen bize de haber et. Sevgi ve selamlarımla...
madem sordun cevap yazayım, kankim diyorki alma...orjinali ile kaç kişi levrek almışki bununla alacaksın,şu rapor diyebileceğim örnek göremedim ben, bendekini verdim ben bayiye geriye ama sırtı çekeceksen olur alınabilinir... başka birşeylerin varsa bakmak isteriz