bu sahteler nerelerde ve hangı balıklarda ıs yapar yardım

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında ozan84 tarafından paylaşıldı.

1. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

arkadaslar elımde bu sahteler var bu sahteler nerelerde ornegın denızde golde hangısı daha ıyı ıs yapar yardımcı olursanız sevırınım

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ilk resimdeki en altta bulunan kaşığı lüfere kullanabilirsin ama diğer bütün hepsi tatlı su için sanırım turnaya vs.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    tatlı suda is yapar bunlar yolunu sapıtan olursada belki turna torik alabilirsin :) denizde tabi istanbul için bişi söleyemem bilmiyorum rastgele hayırlı olsun.

4. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

bunları ben tatlı su ıcın aldım gecenlerde terkosda denedım ama ya benım acemılıgım ya ogun balık yoktu kıyıdan at cek yaptım bısey alamadım yanımdakı arkadaslar capak kızılkanat bıde sanırım kefal dı 4 5 balık aldılar ben bısey alamadım bunlarla bakalım kısmet olursa 1 mayısda sazlıbosna barajında olucam ordada deneyelım bakalım ıs yapıcaklarmı

5. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    Bunların hepsi turnada kullanabilirsin . plastik olanlar turna yavrusu , alttaki kaşıklarda turna kaşıkları . bende o kaşıklarıdan alacam kısmetse yarın )

6. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Ali Ozan kardeşim , almış olduğun silikonlar ve kaşıklar turna avında havanın ve suyun durumunla orantılı olarak iş yaparlar.Bir de tatlı su avında kaşık veya silikon balık kullanırken verimin artması için çelik tel her ne kadar kullanılıyorsa da , çelik tel kaşığın ve silikon balığın yüzüşünü engeller.Aslında kaşık,rapala,meps ve silikon balık kullanılırken , rapala düğümü kullanmanın da verimi arttırmada önemli rol oynadığı kesin.Kısacası turna avında 1.Çelik tel kullanmamak 2.Rapala düğümü kullanmak 3.Sahteye aksiyon verdirerek çekmek 4.Sahteyi aşırı sürat vererek çekmemek. Benim tavsiyelerim şimdilik bu kadar.İnşaallah faydalı bilgiler kazandırmışımdır.Mutlu,huzurlu,bereketli,başarılarla ve trofe balıklarla dolu bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan İstanbul'a kucak dolusu selamlar.Bir de şamandıralı canlı yemle avcılık yaparsanız , sardalya balığı ile de iyi turnalar yakalanıyor.ERCAN 1977 BURSA

7. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

tesekkurler saolasın bunları dıkkate alıcam kesınlıkle tesekkurler

8. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Bunların hepsi tatlı su için. Turna.

9. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    1tatlı suda sardalya yaşarmı 2 bursada nerden güzel turna avı yapa bilirim öneride buluna bilirmisin özeldende mesaj atabilirsin