Sea bass hunter III iki kere kullandım. (mavisini) Benimkiler 12 cm'di. Sizdeki 9 cm sanırım. 12 cm'liklerin daları 1 metre ve harbiden kısa mesafede bile dalıyor o mesafeye ve ben mono misina sarılıyken makinamda ikisini de dipte bırakmıştım. Balık alan bir model olduğunu biliyorum. Elinizdeki renkte gece ve bulanık suda iş yapar bence. Atımı orta düzeyde. İyi seçim. Su üstü rover'ın popper'ı sanıyorum. Aynısı bende var, çok ta şans vermedim ama balık almışlığı var. (forumdan Alper yakalamıştı) İkisi de güzel seçimler, rastgelsin.
Bugün denedim 2 sinide ama tıklayın yoktu ama bugün balıkta yoktu balığın olduğu bı an deneyeceğim is yapacak gibi duruyorlar yorumlar İcin teşekkür ederim
Aaahhhh Seyit.... Yaramı deştin... Her avda o popper iş yapsın diye kendimi yırtıyorum. Daha siftahı olmadı Hiçbir sahtede böyle inatlaşmadım, ama popperla balık yakalamaya, daha doğrusu balığın saldırma anını görmeye taktım... İnşallah sen yakalarsın
Popper ın aksiyonuna dikkat ederseniz mutlaka balık alırsınız. Popper ı sararken genelde yapılan hata yeterince ilgi çektirememek. Bunun için kısa kısa sert vuruşlar ve biraz beklemek lazım. Şöyle anlatmaya çalışayım; Çat!... Çat!... Çat!... Kısa sert vuruşlar ve her vuruş arası 2-3 saniye beklemek. Veya; Çat,çat,çat....3 arka arkaya vuruş sonrası beklemek. Popperlerin burnundaki geniş yüzey su fışkırtarak ve ses çıkararak avcı balığın ilgisini çekmek için dizayn edilmiştir bildiğiniz gibi.Aksiyon yaparken çıkardığı suyu ve sesi izleyerek doğru yapıp yapmadığımızı anlayabiliriz. Benim deneyimim;içi yarı mat-şeffaf popperler daha iyi iş yapmaktalar.
Adaş bu sahteler çok işyapar bence ama 1 kere demekle olmaz. Başka bir zaman yine bir test yapta sonucunu da bizlerler paylaş.