Bu sahteler sizce nasıl ?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında efsanay tarafından paylaşıldı.

1. efsanay

efsanay Gül

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 3.60
    Favori Makine:
    Okuma Safina Noir FD-SFR 40
    Merhabalar;
    Hafta sonu hava müsait olursa boğaza( emirgan'a) gitmeyi düşünüyoruz.aşağıda bulunan sahteler iş yapar mı acaba ? Bunlarla hangi balıkları avlayabilirim? açıkçası tek bir sahteye 30-40 tl vermek mantıklı gelmiyor bana...
    Yardımcı olabilirmisiniz? reeling

http://www.avmarketi.com/asp/product/15200/MOBYDICK-5CM-MAKET-BALIK-SET

http://www.avmarketi.com/asp/product/16670/Lineaeffe-Slim-minnow-120-mm-suni-balik

http://www.avmarketi.com/asp/product/11691/Remixon-20005-suni-balik-5cm#

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    gül hanım şekil ve renk olarak çok güzeller :D fiyatlarıda gayet makül ama bende bu konuda acemiyim .fakat balığa beraber çıktığım arkadaşlar (bu arada ben 2 senedir çıkmadım)yılbaşından önce çıktıkları avda böyle ucuz sahtelerle 1-2 lüfer bolcada sarıkanat ve çinekop yakalamışlar.ama balıkmı çoktu sahteler işmi yaptı bilemiyorum.ama zaten boğazda av yapan herkez ucuz rapala kullan yazıyor forumda bence alınabilir.

3. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Sevgili Gül;

3. linkte üstü mavi olan renklerle kırmızı kafalı olan işini görecektir.. Fazla para harcamaya gerek yok..

Bunun haricinde Blue Fish diye bir marka var tanesi 2,5 lira.. Bulabilirsen onlara da bir göz at..

4. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Gül hanım linklerinizdeki remixon ve lineaeffe marka sahteler hem fiyat hem özellik olarak oldukça makul görünüyor.mobydıck marka sahte hakkında pek birşey diyemicem çünkü özellikleri hakkında pek birşey yazmıyor.remixon ve lineaeffe sahteler linkteki sitede stoklarda kalmamış olarak işaretli.İlginizi çeken başka sahteler varsa onları da gösterin stokta olmaları önemli!!

5. mehmetsahin

mehmetsahin mehmet şahin

En İyi Avı:
    Levrek 14 kg
    Selam

Gül Hnm;Karaköy vapur iskelesinin arkasında ki pasajların içinde spot balık malzemesi satan bir bayii mevcut..Bu tür sahteleri oradan da ucuza temin edebilirsiniz..Benim tavsiyem 2041-6,2005-2,2005-1,MB-10,MB-08,2058-2 olur..Bunlarla çinekop avında fayda sağlayabilirsiniz..Çinekop ve lüfer yeterki merada olsun ve yem yiyeceği hava olsun...Odun olsa yer..Bu sebeple çok fazla para yatırmanında pek esprisi yok..Ben bir çok zaman tv anten kaplosu ile yada DMO'nun tükenmez kalemleri ile bile bu balıkları avladım...Rast gelsin arkası da bol gelsin..

6. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    Unutmayın balık sizin malzemenizin değerini, markasını, adını şanını bilmez.
    iş marifete ve birazda şanza kalır. sahteye iyi aksiyon verdirebilirsen "şanz" faktörüde artar. rastgele

7. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Mavi, yeşil tonlarda, altı turuncu renkli 5-7 cm lik sahte balıklar işinizi görür. Blue Fish, Moby Dick 2-2 buçuk liralık fiyatlarına rağmen oldukça iş yapan sahtelerdir.

Hatta Moby Dick, daha dün 10 tane aldım. İpneleri VMC ve oldukça da kaliteli, damakları büyük iğneler. Birçok sahtede yaptığım gibi üzerindeki iğneleri değiştirmek zorunda kalmadım.

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    üçüncü linkteki remixon sahteler uygun mavi renk ağırlıklıları tercih ederseniz daha iyi olur rast gele...

9. zafdem

zafdem zafer

Favori Kamış:
    SHIMANO SPEEDMASTER AX 14-40 GR
    Favori Makine:
    SHİMANO EXENCE 4000S-BB-daiwa cartate 2510PE H -daiwa cartate 3012H
    En İyi Avı:
    3.5 kg akya
    "ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim"
    bu sahteler linaaffe dışındakiler pek bir işe yaramaz.
    son söz ve para sizin...

10. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    değerli site üyesi arkadaşım şahsen ben bahsedilen mobydick sahteleri kullandım işin doğrusu ucuz dediğimiz sahteler güneşli ,pırıl pırıl havalarda sorun yaratmıyor balıkta bolsa alıyor kopma korkusu olmadığı için uzağa atışlarda rahatlıkla fırlatabiliyorsunuz.Ancaaak hava kapalı iken strike pro ve youzuri ler iki adım öne geçiyor.Size tavsiyem strike pronun 10 tl lik 9 cm lik mavi,yeşil turuncu modelleri
    saygılarımla

11. efsanay

efsanay Gül

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Hepinize teşekkür ederim,çok faydalı oldunuz gerçekten...Dediğim gibi 30-40 tl bir sahteye vermek çok ta akıllıca değil..İş göreceğine emin gibi yazmışsınız bu yüzden bunları tercih edeceğim hiç olmazsa iş yapmazsa da üzülmem :)

12. efsanay

efsanay Gül

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkürlerü,hemen bu söylediğinize de bakacağım,malum kış ayında genelde hava kapalı oluyor..

13. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    iş yaparmı sorusuna gelince bu bahsettiğim modeller bu sene kanlıca doktorlar sitesi önü sarıkanat avı;çubuklu palamut avı ,kalender sarıkanat avı şeklinde sonuç verdi.
    şu sıralarda değerli müzisyen kardeşimiz CENANİ rumuzlu arkadaş güzel balıklar aldı üsküdardan ondanda güzel modeller alabilirsiniz.

14. efsanay

efsanay Gül

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    evet zaten kendisi de mobydick olanları önermiş sağolsun.teşekkürler tekrardan hepsinden ortaya karışık yapıp bu hafta sonu deneyeceğim,inşallah elim boş dönmem :D

15. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    remixon sahtem vardı kırıldı. bir tane daha remixon sahtem vardı o da kırıldı. yani remixondaki arkadaşlar çok iyi insanlar ama sahteler kırılıyor, benimde kalbim kırıldı remixon, biraz sağlamları gelsin