Merhabalar; Hafta sonu hava müsait olursa boğaza( emirgan'a) gitmeyi düşünüyoruz.aşağıda bulunan sahteler iş yapar mı acaba ? Bunlarla hangi balıkları avlayabilirim? açıkçası tek bir sahteye 30-40 tl vermek mantıklı gelmiyor bana... Yardımcı olabilirmisiniz? reeling http://www.avmarketi.com/asp/product/15200/MOBYDICK-5CM-MAKET-BALIK-SET http://www.avmarketi.com/asp/product/16670/Lineaeffe-Slim-minnow-120-mm-suni-balik http://www.avmarketi.com/asp/product/11691/Remixon-20005-suni-balik-5cm#
gül hanım şekil ve renk olarak çok güzeller fiyatlarıda gayet makül ama bende bu konuda acemiyim .fakat balığa beraber çıktığım arkadaşlar (bu arada ben 2 senedir çıkmadım)yılbaşından önce çıktıkları avda böyle ucuz sahtelerle 1-2 lüfer bolcada sarıkanat ve çinekop yakalamışlar.ama balıkmı çoktu sahteler işmi yaptı bilemiyorum.ama zaten boğazda av yapan herkez ucuz rapala kullan yazıyor forumda bence alınabilir.
Sevgili Gül; 3. linkte üstü mavi olan renklerle kırmızı kafalı olan işini görecektir.. Fazla para harcamaya gerek yok.. Bunun haricinde Blue Fish diye bir marka var tanesi 2,5 lira.. Bulabilirsen onlara da bir göz at..
Gül hanım linklerinizdeki remixon ve lineaeffe marka sahteler hem fiyat hem özellik olarak oldukça makul görünüyor.mobydıck marka sahte hakkında pek birşey diyemicem çünkü özellikleri hakkında pek birşey yazmıyor.remixon ve lineaeffe sahteler linkteki sitede stoklarda kalmamış olarak işaretli.İlginizi çeken başka sahteler varsa onları da gösterin stokta olmaları önemli!!
Selam Gül Hnm;Karaköy vapur iskelesinin arkasında ki pasajların içinde spot balık malzemesi satan bir bayii mevcut..Bu tür sahteleri oradan da ucuza temin edebilirsiniz..Benim tavsiyem 2041-6,2005-2,2005-1,MB-10,MB-08,2058-2 olur..Bunlarla çinekop avında fayda sağlayabilirsiniz..Çinekop ve lüfer yeterki merada olsun ve yem yiyeceği hava olsun...Odun olsa yer..Bu sebeple çok fazla para yatırmanında pek esprisi yok..Ben bir çok zaman tv anten kaplosu ile yada DMO'nun tükenmez kalemleri ile bile bu balıkları avladım...Rast gelsin arkası da bol gelsin..
Unutmayın balık sizin malzemenizin değerini, markasını, adını şanını bilmez. iş marifete ve birazda şanza kalır. sahteye iyi aksiyon verdirebilirsen "şanz" faktörüde artar. rastgele
Mavi, yeşil tonlarda, altı turuncu renkli 5-7 cm lik sahte balıklar işinizi görür. Blue Fish, Moby Dick 2-2 buçuk liralık fiyatlarına rağmen oldukça iş yapan sahtelerdir. Hatta Moby Dick, daha dün 10 tane aldım. İpneleri VMC ve oldukça da kaliteli, damakları büyük iğneler. Birçok sahtede yaptığım gibi üzerindeki iğneleri değiştirmek zorunda kalmadım.
üçüncü linkteki remixon sahteler uygun mavi renk ağırlıklıları tercih ederseniz daha iyi olur rast gele...
"ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim" bu sahteler linaaffe dışındakiler pek bir işe yaramaz. son söz ve para sizin...
değerli site üyesi arkadaşım şahsen ben bahsedilen mobydick sahteleri kullandım işin doğrusu ucuz dediğimiz sahteler güneşli ,pırıl pırıl havalarda sorun yaratmıyor balıkta bolsa alıyor kopma korkusu olmadığı için uzağa atışlarda rahatlıkla fırlatabiliyorsunuz.Ancaaak hava kapalı iken strike pro ve youzuri ler iki adım öne geçiyor.Size tavsiyem strike pronun 10 tl lik 9 cm lik mavi,yeşil turuncu modelleri saygılarımla
Hepinize teşekkür ederim,çok faydalı oldunuz gerçekten...Dediğim gibi 30-40 tl bir sahteye vermek çok ta akıllıca değil..İş göreceğine emin gibi yazmışsınız bu yüzden bunları tercih edeceğim hiç olmazsa iş yapmazsa da üzülmem
iş yaparmı sorusuna gelince bu bahsettiğim modeller bu sene kanlıca doktorlar sitesi önü sarıkanat avı;çubuklu palamut avı ,kalender sarıkanat avı şeklinde sonuç verdi. şu sıralarda değerli müzisyen kardeşimiz CENANİ rumuzlu arkadaş güzel balıklar aldı üsküdardan ondanda güzel modeller alabilirsiniz.
evet zaten kendisi de mobydick olanları önermiş sağolsun.teşekkürler tekrardan hepsinden ortaya karışık yapıp bu hafta sonu deneyeceğim,inşallah elim boş dönmem
remixon sahtem vardı kırıldı. bir tane daha remixon sahtem vardı o da kırıldı. yani remixondaki arkadaşlar çok iyi insanlar ama sahteler kırılıyor, benimde kalbim kırıldı remixon, biraz sağlamları gelsin