Bayram tatilinde kuzey egede levrek avına çıkmak istiyorum nasipse. Mevcut levrek sahtesi takımıma 3 adet yeni oyuncu ekledim. Bu sahtelerle ilgili deneyimi olan varsa okumaktan keyif alırım. 1. sahte: Daiwa Shore Line Shiner SL14DT F-G 14.5 cm 2. Sahte: Savage Gear SG Panic Prey 135 13.5cm 3. Sahte: Yo-zuri Cyrstal minnow sp 11cm Şimdiden teşekkürler.
Daiwa shoreline shiner değil ama aynı model aynı desen daiwa sp minnow 15cm sonuç:http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=56414 Savagear panic prey bende de var kuzey ege'de eminim iş yapar aksiyonu GES aksiyonuna çok benzer. Bende birkaç takip ve boşa hamleden öteye geçemedi henüz.
Daiwa Shore line Shiner sahteleri kendilerini defalarca ispat etmiş üstün levrek sahteleridir. Bence avlanacağın meranda gayet iyi iş görecektir. Ancak hayli pahalı sahtelerdir.Bu durum sende kullanmada tedirginlik yaratırsa,başarı şansın azalır. Diğer iki sahtede önemli sahtelerdir. Rasgelsin.
Vedat amca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. ip misinayı sizin videolarınızdan öğrendiğim rapala düğümüyle bağlayıp kullanacağım. takılıp kaybetme riskimi en aza indirmiş olacağım ama aklıma takılan şöyle bir soru var. kullanacağım ip misina rengi çok önemli midir sizce? Kullanmayı düşündüğüm model dyneema spectra kırmızı..
Daiwa shoreline shinner tartışmasız en başarılı sahtelerdendir. Hologramı atışı ve aksiyonu çok üst düzeydir.Bir de 12,5 cm lik edinin.Tek handikapı pahalı olması,o yüzden bilmediğiniz ilişkenli merada kullanmayınız. Savagear sert aksiyonlu kamışla suüstü kullanılan bir sahte.Avlakta cesur çok iri avcı varsa işe yarayabilir ancak kullanmadım. Yozurinin sorduğunuz sahtesi çok iyi aksiyon ve hologram desenlerine sahiptir ancak atışı kötüdür.Bu yüzden tekneden kullanılması daha verimlidir.
3 üde iş yapar,hayırlı uğurlu olsun da! ip misinan var diyede çok güvenme taktırmamaya özen göster derim.. kırmızı örgü nün önüne mutlaka,mono ekle, çok belli eder kendini,gece zifiri karanlıkta tamam dersin ama gün ışığında ucuna mono bağla..