Bu Sahteye Levrek Alabilen Varmı Yada Yakalanırmı ?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında BalıkcıCocuk tarafından paylaşıldı.

1. BalıkcıCocuk

BalıkcıCocuk Mert

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    400 Gr İskorpit - 670 Gr Mırmır
    Evt abiler uzun süredir levrek peşindeyim sadece 1 adet ispendek aldım. Şimdi büyüklerin peşindeyim. Bu yem bana hediye geldi slikondur iş yaparmı yardımlarınız için teşekkür ederim..

Son düzenleme: 14 Ağustos 2010
  2. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Levrek için üretilen bir silikon olmadığı kesin. Ama iş yapmaz demek de mümkün değil. Randmanlı iş yaparmı dersen bu haliyle çok sanmıyorum. Ama ayakları koparırsan en azından baştan 3/4 ünü kuyruk kısmına kadar temizlersen iş yapabilir.

En büyük sorun iğneyi takmak olacaktır. Uzunca bir dikiş iğnesi alıp misinayı geçir. İğneyi tam kafanın ortasından sokup kurtun ortasına yakın bir yerden çıkar. Çıkardığın iğneden misinayı aldıktan sonra irice bir levrek iğnesine bağla. Levrek iğnesini düğüm attığın kısmını yani palasını silikonun orta yerindeki misinanın çıkış noktasından geriye doğru ittir. Bu arada ittirirken kafa kısmındaki misinayı da çekerek destek ver. İğnenin palasını 1-2 cm kadar içeri sapla. Av saati olarak sabah erken 4-7 arasını seçmelisin. Rasgele...

3. BalıkcıCocuk

BalıkcıCocuk Mert

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    400 Gr İskorpit - 670 Gr Mırmır
    Abi Peki levrek için hangi sahteyi önerirsin iyi levrek avcısın herhalde bilgilerini paylaştığın içnde teşekkürler

4. karakalp

karakalp

deniz ciyanina benziyor. baliklarin korkulu ruyasi. geleceğini sanmam ama denemekten zarar gelmez. rastgele.

5. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20896
    Vedat Abi bu işte ustadır. Onun taktiklerini okumalısın.
    ragot raglou ile başlamanı öneririm.