İnan bey merhabalar.Bildiğim kadarı ile forumdan ''modena'' yani Turgay bey İma'nın distribütörü.Şayet bulamazsanız Turgay bey'e ulaşma şansınız olursa bi sorun derim.Rastgele...
Teşekkürler Yusuf kardeşim Bir şekilde ulaşabilirim, umarım Herhangi bir mazisi yok Zafer bey Ben alana kadar
Genelde sitelerde 12,5 mevcut görülüyor,sanırım 15lik olanı ithal edilmemiş olabilir.12,5 luğun 010 renk kodlusuna benziyor ama aynısı değil tabi ki hihi
Rüyama geldi; Dedi "Naber" Dedim "İyidir" Dedi " Eee" dedi "Nee" dedi Dedim "İyidir" Dedi" Ne dedi" Dedim "Ne dedim" "Kim dedim" dedi "Kim ne dedim" dedi Ben de ondan sonra bu sahteyi almaya karar verdim :laughing: :laughing:
Orijinali bulunur mu bilemiyorum ama Özcan abi yapmıştı bundan bir tane http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30829
:laughing: :laughing: :laughing: O zaman sana; Kelek karpuz vıyyyy Bıyıkta ayran eyyyy :laughing: :laughing: Yalnız ben de böyle diyalogların geçtiği bir rüya görsem "bu rüyada bana bir ima var" der ve kesin gider bi İma nabarone 150f alırdım. ound: ıyyy
Evet Aret görmüştüm bu konuyu Hatta fotoğrafı da oradan aldım Çok "İma"nsız bir sahte yok hiçbir yerde
Tekerlememize kaldığımız yerden devam ediyoruz - Yavru kedii "Ayyyy" - tıkıdsfgnkz "hııı" - Zııtt erenkööyy :laughing: :laughing:
-Nassın eyisin eyyy -Naptın nettin nee -Ye kürküm yeeee -Görüntü gitti aaaaaaaaaaa -Görüntü geldii yeeaaaa ciddiyim :laughing:
Şakası bile komik :madgrin: Hadi birader dükkan önüne park etme, gamyon gelecek mal indiriciik :closed_2: Sen bul sonra düşünürüz :nerd: :bounce:
Lucky Craft'lari inceleyin İnan Bey. Beğeniceğinizi düşündüğüm çok sahte var. Ama Ebay üzerinden bakin.