Bu sefer 62cm:D

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Herkese en içten dileklerimle merhaba.dün akşamdan kararımı vermiştim sabah kaleiçine gidecektim.yatarken gökyüzüne şöööyle bir baktım ve dedimki allahım sen bana sabah kalkma gücü ve balığa gitme cesareti ver:D dedim ve yattım.sabah kalktıımda tam 05:00 dı yatakta çakılı kalmamak için kendimi adeta yataktan attım hemen hazırlıımı yapıp bi güzel kalınca giyinip atladım bisikletime düştüm yola:thumb: evden çıktıımda saat 05:15 di kaleiçine vardıımda saat tam 05:30 u gösteriyordu ama bir rüzgar var keskin keskin esiyorki sormayın.limanın ucundaki parklambasının altında ekipmanı hazırladım beremin üzerine kafa lambamı taktım bisikletimi bağladım ve kayalığa geçtim.tekrar saatime baktıımda 05:40 gibi idi vira bismillah dedim dedim ve savurdum kamışımı.rüzgarın sert poyraz olmasının verdiği avantajla baya bi ileri gitti.tabi sahtem de tüm sahtelerin mercedesi rapala maxrap fayu110mm:cool: aerodinamik yapısı içindeki şıkış şıkır bilyeleri atışta çok büyük fark yaratıyor.neyse takım süya deydi ben makinayı kapadım misine boşluğunu aldım yavaaaş yavaş sarmaya başladım ve bir yük bindi benim oltaya:eek: vaay beee ortalık hala karanlık ve ilk atışımda siftahı yapacak gibisin meto dedim kendikendime.balıkta maşşallah bir kalama açtıki dedim kendikendime bu kesin turna ama bu sefer daha büyük bir turna(kıvrılarak kafa atışını iyice ezberledim):) kalama yavaşladı ve durdu ve ben de başladım usul usul onu çekmeyeeereeling biraz çektim yüklenince durdum biraz daha çektim yüne bastı ben yine durdum bu şekilde iyice yaklaştırdım.ama görmeyin benim balık tam canavar asla pes etmiyo.kayanın hemen dibine çektim bende son hamlesini bekliyodum vicdansız nerdeyse 20metre daha gitti hay dedim ben senin:D:D:D neyse sonra hiç zorlamadı kuzu kuzu çektim aslanımı:cool: yine tek başımayım yine yardım alamıcam yine risk yüksek.çıktığım 1,5 metrekarelik hafif düz taşın üzerine kamışı yatırdım ve dualar etmeye başladım çünkü bu turna hakkaten okkalı bir turna kafasından belli ediyormrsparkle misinayı elime aldım yine kısa kayanın üzerinden ona yakın taşın üzerine geçtim ve aslanımı kaptıım gibi kendi kayamın üzerine çıkıp kamışı düzelttim:) aman yarabbim hakkaten azman bu:eek: düşündüm bi şöyle;ben bunun 1mt tutsam ne hissederim diye:D:D inşallah o günüde görürüm.hemen çantadan küçük pensemi çıkarıp göz bebeğim rapalamı zarar vermeden balık da zarar görmeden çıkardım.poşetin içine koydum poşeti de çantaya koydum deriin bir nefes aldım:thumb: derken bir meeeeaaaawwww oda ne o saatte bir seyircim var hem de çoook tatlı bi kedi.yanıma geldi sevdim biraz belliki çok acıkmış yeni uyanmış garibim.bi süre sonra zayıf bi saldırı oldu onu da tasmaladım bu da aynı aslandı ama bu ufak bi aslandı.pergamber efendimizin bir sözü aklıma geldi;rızk iki türlüdür.ya sen ona gidersin ya o sana gelir:)kedicik rızkına gelmişti.yaklaşık iki karışdan çok az büyük olan balığın ölmesini bekledikten sonra kedimize kahvaltı olarak ikram ettim:) ya bu kedide bir tuhaflık var diğer kediler gibi sırnaşmıyo bu biraz daha cüretkar çıktı.hani sizler de bilirsiniz kedi çok ısrar ederse ön patilerini bacağınıza yaslar ve gözünüzün içine bakıp uzuun uzun miyavlar.bu öyle yapmadı.tam anlamıyla o bir şam şeytanıhihi ağaca tırmanır gibi üzerime tırmandı çeçe sineği gibi ama bi rahat bırakmıyo halimi görseniz nasılda sırnaşıyo.eee karnıda doydu keyfi yerine geldi şimdi kedilerin en sevdiği iki şeyden birisini yapacak.omuzumda beremin üzerinde uyuyamayacağına göre fetbazlık peşinde koşacak.ben de bi taraftan yemi çekiyorum allahım şimdi oltaya bişi binmesin tepemde dolaşan benim canıma ot tıkar:Dve takımı kurtardım taşın üzerine oturdum ve bu kediyle oyuna başladım.tabi değişen rüzgar dalga da bu günlük bukadar der gibiydi:thumb: en son 60cm çekmiştim bu kez 62 cm geldi.daha irisi sizlerin olur inşallah.herşey gönlünüzce olsun:):thumb:

http://img440.imageshack.us/img440/5880/img1071d.jpg

2. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Bereketli av olmuş tebrik ederim,ne diyelim darısı başımıza :)

3. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Kesme tahtasına bile sığmamış meret! :)

Tebrik ederim. Kısmetiniz eksilmesin, çoğalarak devam etsin.

4. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Tebrikler işte azim budur.Kamışınızı cins veboy olarak merak ettim.Söylerseniz sevinirim selamlar rastgele.....

5. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çok teşekkür ederim inşallah daha iyisi sizlere nasip olur.

Abi saolasın hakkaten bu seferki baya bi okkalıydı.Ama birtanesi benim sahteyi takip ettiki offf diyorum onu bi yakalasaydım herhalde bu balığın rekoru bende olurdu:D

6. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Teşekkür ederim Suat abi kamışım okuma salina seaspin boyu 2,40cm kamış ağırlığı 180gr atarı 10-40 gr makine okuma octana30 5:0:1 devirli oldukça hafif ve kullanışlıdır sahte yem rapala maxrap modelinin fayu serisi 110mm olanı bu kamış bu makine ve bu sahteyi al zaten balık kendisi gelir:Dreeling

7. mustafaonur

mustafaonur mustafa onur

hocam tebrik ederim.valla av hikayesi olan raporlara doyum olmuyor.kedileride çok severim :)

8. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    teşekürler..Bendede 2.10 kamış var 2.40 zaten aklımdaydı....selamlar

9. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.

maşallah güzel av olmuş.

10. babatorik

babatorik İLKER

Favori Kamış:
    LİNEAFFLE VE OYSTER
    Favori Makine:
    DAİWA BG30
    En İyi Avı:
    KARAGÖZ, 900 GR., LEVREK 800 GR., KOFANA 56 CM.
    Tebrikler, inşallah bu sitedeki herkesin bundan sonra böyle avları daha da çoğalsın

Denizlerimizde bereketi sağlayacak düzenlemeler yapılsın, balıkdaşlarımız da bilinç ve şuur sahibi olsun !

11. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Evet gittikçe güzelleşiyor bu turnalar, maşallah :hungry:

Sabahın o saatinde, kargalar kahvaltı yapmadan titreye titreye gidip de avdan böyle istediğini alıp dönmek gibisi yok. :thumb:

Dileğimi yineliyorum, inşallah bundan sonra da en ufağı böyle gelsin. Bir sonraki 65 cm gelsin, trofelere doğru gitsin. :thumb:

Rastgele...

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Güzel balık Meto, heyecanı yeter. Tebrik ederim.:)

13. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Tebrikler güzel av olmuş, forumda bu balıktan tutan bir kaç arkadaş daha var, benim sormak istediğim bu balık nasıl pişirilir?Lezzetlimidir?

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    masallah tebrik ederim. raporda çok guzel olmus zevkle okudum

15. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    maşallah..afiyet olsun..

16. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bir avdan bu kadar keyf alınır ve böylesine anlatılır sevgili Metin.

İnanki büyük keyfle okudum,bitmesini istemedim.

Başkası olsa belkide kediye tekmeyi yapıştırırdı.Ama sen bu noktadada asil davranmışsın.

Böylesine av günlerini sıkca yaşamanı ve bizlere tekrar güzelce anlatmanı diliyorum.

Sevgiyle kal

17. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Tebrik ederim,çok güzel bir balık yakalamışsın Metin,daha güzellerini yakalaman dileklerimle,afiyet olsun.

18. fishingpasion

fishingpasion izzet özgür

Favori Kamış:
    okuma vsystem 2.70 10-40
    güzel av metin usta,gittikçe büyüyor avlar ,maşallah .gelicem bir gün . okuyorum raporları.belekteyim bende .

19. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çok teşekkür ederim Vedat amca!Gerçekten böyle düşünmene çok sevindim.Ben İstanbul samatya'da doğdum.Babam emekli gazeteci ve namı değer sarayburnu balıkçısıdır.Bana balık tutmayı o öğretti.İlk dersi,doğaya sevgi avına saygı idi.Ve şöyle ekledi;avcının iyisi avına duyduğu merhametle ve doğaya duyduğu sevgi ile ölçülür:)Sizin kuşak büyüklerimin yorumları ile öyle mutlu oluyorumki tarif edemem.İnşallah hepimiz,hep güzel avlar ve güzel manzaralara mazhar oluruz:)reeling

20. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Çoook teşekkür ederim saolasın inşallah hepimize en ufağı böyle olsun:)

Okuma dan vazgeçme abi eğer ben boylardaysan(1,90) 2,40 isabet.Ancak daha kısa isen sana tavsiyem 10-40gr atarlı daha uzun spin kamış satınalman:)reeling
    Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere nasip olsun inşallahreeling hooked

Evet abi çok teşekkür ederim tebrikin ve dileklerin için.Benim hala umudum var.Yavaş ama sancılı bir değişim olcak olsada bir gün mutlaka iyiler kazanacak:)reeling hooked :thumb:

İnnnşallah hepimiz aynı duyguları yaşar bu dost meclisinde sizlerle paylaşırız:)
    Saolasın abi bakalım hedef 1mt ya da 5-6 kiloluk kuzu.Nasip...:)

Valla ben horozun misal yakalarım gerisine karışmam:D :D :D işin şamatası biryana yağda kızartmasını yedim şimdiye kadar.Ama annem şimdi buzluktakini buğulama yapacağını söyledi.İlkdefa tecrübe edincem bende:)

Çok saolasın inşallah hepimize isabet eder:)

Teşekkür ederim hepimize nasip olsun:thumb:
    Çok teşekkür ederim eksik olmayın sizlerin de yeni yeni trofeli trofeli avlarınızı bekliyor oltalarınızın dolu çıkması ümidi ile sana rastgele diyorum:)

Saolasın eksik olmayasın.Şu anda istanbuldayım döndüğümde çıkmadan önce burdan konuyu açacam inşallah müsait olursun beraber spin show yapar fotoğraflar çeker meclisimizde paylaşırız:)