bayram tatili dönüşü hemen pazar günü bir av turu yapalım dedik. iyikide demişiz. izmir inciraltı açıklarında bol çupra ve lidaki çıktığını duyduk. hedefimiz çupraydı. cumartesi gecesi hazırlıkları tamamlarken son anda aklıma levrek içinde silikonlu bir sırtı hazırlamak geldi. sabah erken saatte yola çıktık saat 06:00 gibi limandan hareket ettik. bende hemen sırtıyı saldım suya daha atalı birkaç saniye sürmedi atladı oltaya. çok heyecan verici bir duyguydu. balığı tekneye alınca heyecanımız sevince dönüştü. ilk levreğimdi ve bana göre çok güzeldi. yaklaşık bir kilo civarı... avlak yerine vardığımızda ise benim dışımda herkez birkaç parça lidaki aldı. olsun ben yinede kısmetimi almıştım ve halimden memnundum... bol bol etrafımızdan geçen gemileri seyrettim. yer: inciraltı balıkçı barınağı olta: simli silikon ile sırtı oltası takım arkadaşlarım: ramazan (ramço) ve onun iş arkadaşları atacan, can ve osman. (onlarla ava çıkmak ayrı bir keyifti benim için hepsine teşekkürler) herkeze rastgele...
Mehmet seni ve ekip arkadaşlarını kutlarım, güzel vakit geçirmişsiniz, resimlerde geçen gemilerin kaptanlkarının çoğunu tanırım, benden selam söyleseydin
süpriz zaten izmir ve levrekte değil bunların yanında benim de ismim olması süpriz. teşekkürler tarkan abicim... inşallah ismail abicim... daha iyisi sizlerin olsun... sağol abicim. selamını söylerim tabii sesimi duyurabilirsem
. Abi Süpersin İnşallah bundan sonra bol bol Çipura Levrek ve Mehmet isimlerini yanyana görürüz. Selamlar.
Valla benim balığımı sen almışın Mehmet darıldım sana ben bütün teknikleri araştırırken sen benim hayallerimi çaldın valla.Neyse ki denizde daha çok ben de elbet birini alıcam Allahın izniyle ve şansım varsa.Seni tebrik ediyorum devamını diliyorum.
inşallah abicim hepimize nasip olur umarım... teşekkürler vedat baba... gürcan inşallah sanada nesip olur. dediğin gibi daha deniz bol bol var. sende yaşarsın bu duyguyu... sağol abicim. daha iyisi sizlerin olsun...