meraba abilerim ve kardeşlerim envarterde eksik olan renkleri tedarik ettim nihayet söylemesi ayıp grida çok lezzetli geldide bu sefer sitrike pro takıldım strike pro kaliteli ürün yapıyor o bakıma iyiler,inşallah yüzüşleri de iyi çıkar bende kancalarına balığı takarım surecath pince minnow pm105f floting 105mm 16.7gr ağırlığı var itiraf edeyimmi ben bu sahtenin kancasına balığı takarım aha buraya yazıyorum işçiliği çok güzel,iğneler tuzlu su için üretilmiş,sırtı koyu yeşil Uploaded with ImageShack.us sırtı diğer sahtelerden farklı: Uploaded with ImageShack.us stike pro model no.eg-033f color code:x01 derinlik 1.5 2.5mt arası 12gram ağırlığı var: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us strike pro model no: eg-034f color code:x71 9.5cm 9gr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us strike pro model no: jl-120f color code:x454 dalış 1.2m-2.2m arası Uploaded with ImageShack.us strike pro model no:sp-120f color code:xdcnb 9cm 8gram daları 0.60 0.80cm Uploaded with ImageShack.us strike pro model no: sh-003a color code:xayu 8cm 12.4gr daları: 0.8 1mt arası trofe bir levreğin ağzında iken resim çekinirmişim tatlı su rengi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us strike pro model no: sh-001a color code:x164OB 8cm 11.2gr su üstü Uploaded with ImageShack.us en kısa zamanda bu sahtelerin biri ile rapor açacağım peşinden aksiyon görsel videoları gelecek.... kalın sağlıcakla
Bu sefer son demişsiniz. Haydi hayırlısı. Şunu unutma, '' Her son, yeni için bir başlangıçtır.'' İyi günlerde zevkle kullanman dileklerimle.
surecath pince minnow (en üstteki) buna takıldım, nasıl acaba? hiç strikepro denememiştim. fikrimi değiştirebilir bir de balık tutabilseydim
sağol abi teşekkür ederim şimdi çanta şenlendi işte abi dur bu sefer dediysek bir kaç gün hafta dır oben diğer avlanma yöntemlerini bıraktım,gözüm atçek den başka görmüyor sabah atçek den geldim, dükkanı açtım birader geldi, gittim bunları aldım daha yatmadım 2 saatlik uyku ile ayaktayımiyi derecede takmış bulunuyorum bu atçeke sonumuz hayır ola
vallah son bir tane kalmış onuda ben aldım diğer sahtelerde oun kadar iddialı diyorum,levrek her zaman gözüken bir balık deyil,şu dönemde avlaması odukça zor,zira yer gök yavru balık kaynıyor,geçen gün tepeden izliyorum levrek yavru balıkların içinden geçip giderken sahteyi önünden geçirdim,ne canlıya ne benimkine durubda bakmadı bile
sağol kardeşim teşekkür ederim benim için önemli olan şu yaz döneminde kendilerini göstermesi,kış aylarında çoğu sahte çalışır bu arada bir hatırlatmada bulunacağım,malum havalar sıcak ve nemli gidiyor,su sıcak,tatlı su kış ayındaki gibi temiz akmıyor,deniz suyunda da var bir anormallik,diyeceğim bu dönemlerde sahtelerin kancaları çok daha hızlı pas tutuyor,tavsiyem av dönüşü temiz su ile durulayıp pas sökücü ile yağlayın,havadar bir yerde düz bir zeminde kutu da olur o şekilde saklayın,bir dahaki av zamanına kadar
Öcelikle hayırlı uğurlu olsun kadir bey koca koca levrekler alırsın inşaallah o sahtelerle ben inanıyorum çok güzel sahteler cidden. toplam kaç tl verdin hepsine sorması ayıp
sağol kardeşim teşekkür ederim toplamda hepsine 100 gayme verdim dün 4 tane eski sahtemlerimden satmıştım yerleri çabuk ve misli olarak doldu
Dostum güle güle kullan,iğnelerinden balık eksik olmasın.Bu arada son diye birsey yok,bende enson 100 kusura ulasınca bu son demiştim ama idk yapacak birsey yok halen almaya devam
Çok ucuza almışsın burda şu mustadlar sadece 30 tl civarı indirimmi yaptılar acep neyse hayırlısı yeşil strike pro bence trofe getirecek..
sabah av dönüşü dükkanı açtım yorgunlukdan geberiyorum aklıma çantadaki şu olmuyan farklı renkleri katmamı söyledi o içimdeki yabancı o vakit dirildim yorgunluk neyim kalmadı geçtim tezgahın başına bunları beğendim kadro büyük ölçüde tamamlandı arada bir dış transfer olabilir tek tük sağol kardeşim teşekkür ederim
ufak defek birşeyler oldu çokda büyük indirim olmadı strike prolar 10 tl ile 16 tl arası değişiyor fiyatları,bu boyları
Sevgili Kadir Levrekte iş görecek sahteler edinmişsin. Ancak madem çok meraklısın bir sırrımı senimle paylaşayım. Levrek meraklıların kullandıkları ve resimlerini yollayıp bahsettikleri sahtelere mualif değilim.Ancak bu işin uç noktasında 3 sahte önemli yer tutmaktadır. Bunlar bana göre Daiwa Saltiga Shore Line Shiner İma Komomo 9,5 cm Slim Ve Duo Bay Ruf Manic tir. Dağarcığına bir not ediver istersen. Sevgiler
sağol Vedat amcam teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim abi sizinle, abi daiwa ve ima nın hakkında biraz bilgim var,her 2 markanın istediğim renk kodları burda yok,internett den de tek parça sıpariş geçmek istemedim,şu zamana kadar,toplu sıparişde bir tane ima katarım araya bir tanede daiwa üstüne cila çekerim tüm sahtelerimin üstüne önce şu sahtelerin hakkını bir vereyim
sağol kardeş teşekkür ederim bu gün öğlen sahteleri suya indireceğim,yüzüşlerine gündüz gözü ile görmem lazım