Bu sefer teknedeydik...:)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında eyüp koçar tarafından paylaşıldı.

1. eyüp koçar

eyüp koçar Eyüp Koçar

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 4,20 250 gr.
    Favori Makine:
    okuma av65
    En İyi Avı:
    Çoğundan yakaladım ama trofe gelen olmadı
    Herkese selamlar. Birkaç haftadır kısır giden boğaz avlarından sonra üst komşum Ömer Avcılar'dan tekne ile açılmayı önerdi. Kendisi daha önceleri çok gittiğini ve hiç boş dönmediklerini anlattı. Hatta geçen hafta iki arkadaşım 8-9 kg. civarı balık almışlar diye bahsedince ağzımın suyu aktı.
    Pazar sabahı Anadolu yakasından dört kişi koyulduk yola. Avcılardan da iki arkadaş bize katıldı. Tekneye malzemeleri bırakıp çaylarımızı içtikten sonra kaptanı beklerken neler olabileceğini konuşmaya başladık. İlk olarak çapariyle istavrit deneyecektik. Daha sonra da yemliyle izmarit, mezgit vardı sırada. Halatları çözüp yola koyulduk. İlk deneme yapacağımız yer çok uzak olmayan zaten herkesin bulunduğu noktaydı. Takımları açıp gönderdik denizin dibine. İlk gelen balıklar çok iri değildi hatta arada kraça da geliyordu. İçimizden iki arkadaş Mert ve Engin ilk kez balığa geliyor olmalarına rağmen '' bu küçük balıkları almıyoruz denize geri bırakıyoruz'' dediğimizde tereddütsüz onayladılar. Yaklaşık bir saat burada takıldıktan sonra teknelerin açığına gitmeye karar verdik. Yeni yerimiz daha derindi ama istavritler irileşmişti. 2-3 saat içerisinde kovaları doldurmuştuk. Artık sahile dönme zamanı gelmişti. Oldukça eğlenceli bir av sonunda altı kişi 15 kg. civarı orta ve iri boy istavritle geri döndük. Herkes halinden memnundu ve en kısa zamanda bunu tekrarlamaya karar verip ayrıldık. Bende çok fazla foto yok ama arkadaşlardan aldıkça ekliyeceğim. Şimdilik iki foto koyuyorum.

[​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız. afiyet olsun. kıyıdan uğraşmak çok zor oluyor.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    rastgele hocam da küçükmüş biraz bunlar hehe

4. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    oy oy kuzular kovada eglence dorukta daha ne istenebilirki :)

5. eyüp koçar

eyüp koçar Eyüp Koçar

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 4,20 250 gr.
    Favori Makine:
    okuma av65
    En İyi Avı:
    Çoğundan yakaladım ama trofe gelen olmadı
    Teşekkürler, sağolun. En iyi tarafı yok üstüme attın, yok beni çektin derdi olmamasıydı..

Teşekkürler, sağolun. Elimizden geldiğince ufakları eledik ..:)

Teşekkürler, sağolun. Muhabbet çok iyiydi, herkese tavsiye ederim..

6. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

güzel av ve yeni başlayan arkadaşlara güzel örnek olmuşsunuz..tebrik ederim

7. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Ben olsam iğneyi başkasına batırmadan önce, çuvaldızı kendime batırırdım. İşe profil resmini değiştirerek başlayabilirsin. Yazık olmuş elindeki yavrulara.

8. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    tebrikler güzel ve hoş bir rapor :) avlarınız daim olsun saygılar..

9. prozack

prozack serhat

abı bende cıkıyorum her pazar teknemle ama cok ınce almıssınız balıkları menekse acıkları ırı ıstavrıt yapıyo