valla öğleden sonra boştum dedim avlağı bidaha yoklıyayım tam evden çıkıp arabaya bindim bizim yaşlı komşu ne tarafa dedi bende balığa dedim benide hastaneye bırakıver dedi bende hay hay dedim teyzeyi bıraktım teyze allah bol kısmet versin dedi sağol teyzem geçmiş olsun dedim avlağa vardığımda 5 6 kişi vardı kenardan bende 5 ratımı suyla buluşturdum aradan yarım saat geçince ufaklığı aldım 1 saat sonra yemleri sıradan doldurt boşalt yapmaya başladım ilk oltamı çekip yemleyip attım ikinciyi yemlerken yanımdaki dayı bunu neden sarmag dedi benim ratı eline aldı başladı sarmaya dayı ne yapan dedim daha yeni attım yeğen bunda balık var alda bak dedi gerçekten bi yokladım gelmiyor kalamayı gevşettim yavaş yavaş sarıyom tabii herkes başıma toplandı bulundum yer kayalık olunca herkes balık taşa girecek yol ver kimi acele et koparacak derken bi arkadaş sağolsun balığı yüzgecinden yakaladığı gibi karaya tabii bizde derin bi oh çektik bu güzelim paşa geldi valla dün akşam 500 gr sabah 4 tane biri çupra öğleden sonra bu güzeller balığa doyduk bundan sonra ne zaman balığa gidersem gitmeden önce teyzeye bi sorayım gideceği bi yer varmı diye
balık büyükmüş ömer33 ben bundan sonra erdemlide olta atayım. mersin merkezde hiç balık yok. Hani tutanda görmüyorum görsem hemen yazarım valla bir dakika beklemem. Balığın çok olsun. Bir de mehmetişbilir kardeş bu balığı daha önce karedisle yakalamıştık. Bizim burada karides e karedis diyorlar.
www.balikavi.net/dokuman/teblig.php (4) Bir amatör balıkçı en fazla 4 olta takımı ile avlanabilir. Olta başına iğne sayısı 3 adedi geçemez. Ancak, alabalık avında iki olta takımından daha fazla olta takımı kullanılamaz ve her olta takımında iki iğne bulunabilir. Bakın burda ne yazıyo Herkes balık tutar ama ............
süpersin hemşerim... Öncelikle çok güzel av olmuş kardeşim, şansın her zaman açık olsun. Ben mersin merkezde yakalayamıyorum bunları. sen Erdemli'nin neresinde tutuyorsun Ömer kardeşim bunları avlağın yerini tarif edermisin lütfeeeenn?
olta sayısı bak bunu bilmiyordum Kyakalı kardeş. şimdiye kadar iki olta attım en fazla. gerçi bizim buralarda kimse birşey demiyor, atan atıyor. zira doğru dürüst balıkta yok bu ara. yine de dikkat ederim.
Demekki her balıga gidişte birilerinin arabaya alıp bir yere bırakacan ve hayır duasını alacan.. unutma...
kardeş özür dilerim ama avlağı burdan yayınlarsak hemen ağ atarlar dünyanın balıkçısı gelir olta atacak yer kalmaz özeline yazıyorum
doğru bir davranış Bravo ömer33. iyiki merayı tanımlamadın yoksam ağlarlardı valla. kıyıdan atılan ağların balıkların meralarını bozduğunu duymuştum. ne balık kalırdı ne de ağdan dolayı merada kalmazdı. duyarlı olduğuna sevindim.
ömer tebrikler resimleri göremedim ama yakaladığın yeri de tahmin edebiliyorum.erdemli merkezdenmisin