abilerim amcalarım hayırlısıyla bu sezon ki ilk sazan avıma çıkacağım . çıkmadan önce sizden bir kaç kopya almak istedim hayırlısıyla perşembe günü sabah erkenden çıkacağız. yemleme hakkında 1-2 bişey sorcam. civciv yemiyle yemlemeyi düşünüyoruz. daha ii bir yemleme için başka ne olabilir ???hava bulutlu rüzgar 10 şiddetinde esecekmiş. hava durumu da balık için iyimi sizce?? birde dualarınızı bizden esirgemezseniz sevinirim 1 seneden beri balık avlamıyorum. artık kafayı yemek üzereyim. bu avdan çok fazla beklentim var. eğer av ii geçerse fotoları yayınlarım. şimdiden edeceğiniz yardmlar için teşekkürler
sazan avında bölgede ki balıgın daha önce neyle yemlendigi hakkında bilğiniz varsa sizde aynı yemleme şeklini uygulayın biz mesela ömerlide sürekli mısır kullanıyoruz tenekeler dolusu haşlanmış mısır atımışızdır bunca zamana kadar hemde kaç teneke sayısını bile hatırlamıyorum
ömer civciv yemini ben yemlemede kullandım çok etkili oluyor sende mutlaka kullan işin püf noktası civciv yeminin yarısını suya direk at ger,s,ni evde hamır yap un ile karıştırıp.yumruk büyüklüğünde balkonda kurut her yarım saatte dip oltalarını attığın yere elinle atarsın birde dip oltalarının kurşununa tak oltanın gittiği yere balıkları çeker.eğer bununla yemleme aparsan hamurun içine kat balık kokusuna gelir