arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan varmı aramızda bir yerde almak istediğim bir sahte gözüme çarptı,türkiye ye gelmiş,gerçi rengi pek hoşuma gitmesede,gelmişken alayım diyorum..o sahte bu sitede daha cazip fiyata,, http://www.hemenav.com/
Ben de tanımıyorum ama tanışmanın zamanı gelmiş te geçiyor bile Gene ne alacan Kadir abi? Benimde düşündüğüm bişey var, Orhan abi aklıma soktu, bakıp duruyom, bakalım ne kadar dayanacam. Sorunsuz alışverişler dilerim...
sahte alıcamhihi benimki eski mevzu ebay dan sıpariş geçecektim satıcı ile anlaşamamıştım öyle kalmıştı,bu sitede gördüm o sahteyi,istediğim renk deyil ama yinede olsun denemekte fayda var,tutarsa ebay dan değişik renklerinide alabilirimhihi
Kadircim istoçtaki tüm firmalar büyük firmalardır.Yanlız ürünün stokta olmasıda önemli değil telefonla teyit ettiten sonra sipariş geçersen daha iyi olur.
kapıda ödeme seçeneği var,bende şimdi onu seçtim firmayı aradım fiyat farkı çıktıhihi 5 tl fark alınıyormuş
daha önce ağzım yanmıştı bir kaç sitedenhihi ödeme yapmadan önce stok durumunu soruyorumhihi sağolasın
Hayırlı alışverişler abi. Ne alacağına dair bi tahminim var ama yazmayacağım. Ne me lazım, sen almadan tükenmesin. Bende geçen hafta aldım daha 3 sahte. Bu ayki limitimi doldurdum. Ayın 15'inden sonra son sahtemi de alıp, sezon alış verişini sahte silikon açısından kapatıyorum. Hayattan bezdiysen takıl bana'yı aldım geçen hafta. Bi de skitter MU aldım. 1 tane de satıcının önerdiği çok slim yapılı 9 cm lik bir sahte aldım. Ağırlığı da güzel. Daları yazmıyo ama satıcı 20-30 cm dedi. Gaga yapısı ve küçüklüğü bana da çok dalmıyor gibi geldi.
bir tane alacaktım onun yüzünden 5 tane oldu toplamda şuan stok durumunu inceliyorlar yola çıksın adlarını yazarım senin sahtelerde hayırlı olsun seçtiğin 2 sahte fena deyil iş yapabilirler belkihihi diğer slim yapılı dediğini hiç görmedim anlatımına göre
bu siteden daha önce alışveriş yaptım. gayette hızlılar. fakat siparişini vermeden önce tel. ile stok bilgisi sorarsan daha iyi olur. kredi kartı işlemlerinde flan problem olmuyor. arkadaşlar da gayet ilgili.
şuan stokda olmuyan bir sahtenin yerine başka bir sahte arıyoruzhihi gayet ilgililer kendileri:thumb: lakin almak istediğim sahtenin biri yok keyfim kaçtı bakalım yerine bir sahte seçtim oda kritik stokda inşallah onu bulurlar
Durduk yerde alışverişe yönlendirdin be Kadir kardeş Oldu mu şimdi Evet çok ilgililer. Kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş 5TL fark da olsa süprizle karşılaşmamak için değer bence Selamlarımla...
yanlış hatırlamıyorsam kadir abi bi ara sen ben 5 sene daha sahte almam demiştin ben abi sen mutlaka alırsın sen almadan duramazsın demiştim inanmıyorum sen 6 ay sahte almadan duramazsın levrek için
abi benimde niyetim yoktu o sahteyi görünce dayanamadım sıpariş geçtim o sitede şu sahte stokda yokmuş,,şu sahteyi değerlendirin derim http://www.avmarketi.com/asp/product/142427/DUO-BAY-RUF-MANIC-SV-95-SUNI-YEM kadroda biraz sıra dışı sahte eksikliğim vardı,onlardan bir tanesini gördümhihi bu sebebden aldımhihi
Hayırlı olsun Kadir'im para senin pul senin bak keyfine işim gücüm olmayınca elimdeki sahtelere bakmak bile keyif veriyor bana
Google' nin nimetlerinden faydalanan bir site. Ne ararsan hangi ürünü arama motoruna yazarsan ilk sırada '' Hemen Av '' karşınızda. Yok, yok. Hepi var. Ya tutarsa. Ve '' Aaa o kalmamış, bu olurmu '' taktiği. 5 Lira fazla ver kapıda ödeme seçeneğini kullan. En sağlıklısı ve en güvenlisi. Sen '' Acaba '' diye düşüneceğine, onlar '' Acaba teslim alacak mı '' diye düşünsün. Şimdiden hayırlı osun.
abi gelince resimlerin yakınen görürsünüz 2 tanesi için çekim yapacağım,merak edenler olacak gibi gözüküyorhihi abi almak istediğim sahteyi bir sitede gördüm.sonra araştırdım başka yerde daha hesaplı buldum..dedim öksüz gelmesin bir kaç tane yol arkadaşı olsun dedim..hihi ilk 2 sıparişim zaten diğer sitelerde de yoktu stokda,bir ümit bekledik olmadı,sonraki de yokmuşidk sonra ayar çektim bir sahte yerine aynı fiyata 2 tane aldım.belki yola çıkmıştır kargo adamlar bayağı ilgili idi, kankim onay verdi bunlardan yamuk gelmez dedi aldımhihi teşekkür ederim
Avmarketide bir av bayisi değil tedarikçi olduğundan önceden arayp sorun yoksa beklersiniz gelsin diye adamlar ellerinde yoksa 1 günde yollayacaklarını 1 haftada anca yolluyorlar şüphelenip 5. günde aramasam nerde bizim malzemeler diye arayan soran da yok. 5metrelik o marka kamış arıyoruz dediler dedim ne uğraşıyorsunuz aynı emsali yollayın gitsin Kamışada ihtiyacım yok halbuki ucuz diye eklemişim
online satış siteleri stok durumunu sürekli takip etmeli çoğu online sitesi aracı firma arada komisyon alıyor,ordan getirt vs vs zaman geçiyor,saat 2 olmuş öğle vakti sıparişin gönderilmesi öbür güne kalıyorhihihele bunu cuma günü yaptıysanız cumartesi pazar tatil,pazartesi gönderiliyoridk biraz daha tempo lütfen..gönderen gönderiyor saat 5 bile olsa yetiştiren firmalar varhihi umarım temponuzu artırırsınız.. bu arada ürünler kargoya verilmiş
Geçtiğimiz sene birgün Rastgeleav.com dan bir kaç sahte ve hatırlamadığım bir şeyler daha almıştım saat sabah 10 civarıydı, ertesi gün sabah 9 da kargo gelince başka birşey gelmiştir diye düşünmüştüm ama baktığımda aldığım ürünlerin geldiğini görüp ve çok şaşırmıştım. Bazı av bayilerini 1 hafta bekleyince şaşırıyor insan haliyle.