Bu alttaki surf kamışın fiyatı çok iyi linki:http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=22-F36-400-1 ============================================ bu kamışın ise sapı çok kullanılışlı kısaltılabilir bir ürün. linki:http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-3119450
Emre Av marketinde bile yorumun var helal olsun tüm türkiyeye bu kamışı tanıtıcan heralde valla böyle devam et sana kamış makine malzeme filan hediye verirler ama sende 1000 tane sattırman lazım bu kamıştan ...
niçin gitmedi sebebinide söylede herkes öğrensin. konuyu açan arkadaş fikir öğrenmek için açmış konuyu..
Vallaha hediye mediye vereceklerse hemen kağıt bastırır mahallede dağıtırım inşallah verirler.Bekliyorum
1 kamış 120-240 atarlı olan uckısmına baktığımımda oldukca kalın olduğunu fark ettim ve bu fiyata karbon omıyacağını düşünerek ayrıca porselenlerinin de kısa süre içerisinde paslanıcağını ve halkaların porselen olmadığını düşünüyorum ağırlığı hakkında hiçbirşey yazmamışlar bu fiyatada karbon olmıyacağı için olsa olsa fiberden yapılmış olucaktır bu beklemeli avlarda vurulş hassasiyeti,atçek avlarda ağırlık sebebiyle pektercih edilmez 2,kamış içinse diyebileceğim en basit kelime sur kamışın genetiğiyle oynamışlar bu kelimeyi açarsak sur kamışı nekadar kısa olabilirki taşıma problemi muklalaka olur işte bunu ortan kaldırmak için girişilmiş bi çaba ama kullanırken nasıl sonuç vere bilirtanıtımındada belirttiği gibi 8 parçadan oluşmakta ama surf kamışın tanımında en fazla 6 parçadan bahsediliyor birde sapı çok kısa suref kamışlarının atış esnasın da kollarınızı açıp destek almanız ve kullanırken de koltık altına almanız gerekir30 cm kapalı botu olan sapın ayrıca 30 cm kadar daha açılıyorbuda 60 cm ediyo bu uzunluk bence hem atış esnasında hemde sarıp kullanırken yetersiz gelir birde sap kısmınıın portatif olması yani açılır şekil olması kullanırken ek yerlerinin esneme laçkalaşma yere koyduğunuzda kendiliğinden kapanma gibi birsürü problemide yanında getirecektir ve sizi bu kamıştan soğutacaktır ama burada amacım pelikan markasını kötülemek değil aksine uygun fiyata kaliteli ürün çıkartan bi marka bende london 270 modeli var ve çok sağlam bi sipin ama bu kamış tercihim değildir benim tavsiyem sur kamışı almadan önce bu bölümün sabitlenmiş konularını sıkılmadan her sayfasını okumalı saha sonra surf casting atışların nasıl yapıldığını gösteren videolardan adamlar kamışı nasıl nasıl tutuyo nasıl kullanıyo bakmalıbu gözlemden sonrada piyasada bulabileceği ve bütcesinin yete bileceğien iyi kamışı almalı tabi bu terciğileri yaparken kendi aklındaki olmazsa olmaz maddelerini kendisi koymalı ve o standartlarda kendisine uygun kamış almalı bu tercihler porselenlerin kalitesi kamışın hangi malzemeden yapılmış olduğu uzunluğu atarı çekeri kapalı boyu taşıma durumu gibi birsürü tercih yapabileciği seçenek çıkıyo oyüzden aceleye getirmedenelindeki imkanlar dahilinde kendisinin inandığı kamışı alıp kullanmak en büyük hazı ve zevki veren bir yetidir buda demek oluyorki yavaş yavaş bu konuda basamak atladığınızı ortaya koyar
Ali Kemal ağabey ellerine sağlık bilgileriniz bizimle paylaştığın ve yol gösterdiğin için teşekkür ederim.
zaten bu www.avmarketi.com çok kötü bir site kamışların özellikleri çok kabataslak yazılmış.hiç detay yok illâ ki insana medyumluk yaptırıyorlar
Ali Kemal abicim bu rapalaları kurşunsuz uzak mesafeye atmak için illa ki surf kamışmı lazım. 45-50 lira harcayabileceğim esnek bir kamış yokmudur piyasada . kuzen istiyor pinti parayada kıymıyor
Surf kamışla kandırıcıları uzağa kurşunsuz atamazsınız; önünüze düşer nerede ise; uygun spin kamış kullanmanız gerekiyor; iyi tekniğiniz var ise ve uygun donanım kullanıyorsanız 40-50 metrelere erişim yapabilirsiniz...
ben size bu konuda katılmıyorum bence gayet iyi bir site ancak zaten orda bulunan kamış vs gibi ürünlerin daha detaylı bilgilerine ulaşmak istiyorsanız zaten kendi siteleri mevcut bu da yetmez ise mail yolu ile ozellikle öğrenmek istediğiniz bilgilere ulaşabiliyorsunuz. malum markaları marka yapan da zaten bu tip sınırsız hizmetler sorun sadece neyi nerde ve kimden araştırcağnızı bilmek saygılar rastgelsin