Öncelikel herkese merhaba. Antalyada kıyıdan (eski bir liman) ama tahminen 4-5 metre gibi bir derinlikte sokar avlamayı düşünüyrum. Ve artık ne gelirse bunun dışında. Aşağıdaki gibi bir düzenek yaptım sizce iş görür mü ? resimdeki kurşun 30 gramdı düzeltiyorum.. yanlış yazmışım
Selam daha önce kıbrıs sarması ve ekmekle mersin kıyısında çok sokar avlamıştım..Bence bunu deneyebilirsin
İş yapmaz. Atarken iki farklı ağırlık merkezi olduğundan çok sıkıntı çıkarır. Ayrıca o kurşun o topu batırır. Kurşunu çok hafif yaparsanız iş yapar. Ama bunun daha iyisi topun yarı metre arkasına misket büyüklüğünde beyaz bir şamandra takıp ondan sonra köstekleri dizmek olacaktır.
merhaba gurhanx sokar avı için sana bir önericem önce 55gr zargana şamandırası 5cm altına 11 12 numara iğne yine 5 cm altına 11 12 numara iğne bunu 6defa yap 5cmaltına sıkıştırmalı kurşun ve bir karış altına 11 12 numara iğne buda hırsız olacak yem olarakta 2yumurtanın sarısı 1küçük paketlerde vanilya az zeytin yağı ve un bunları karıştır hamur olacaktır ve hamuru top yayıp iğneye geçir hadi rasgeleee