Sa arkadaslarm abilerim Spin takım için uzun süre arastırma yaptım ve bana uygun olanları seçtim olmayanları listemden cıkarttım ve geriye bunlar kaldı ; Spin Kamış Olarak : Okuma V-system 10-40 2.40 cm Makine : Shimano catana 4000 FB Ve Misina : Okuma sea bass 0.27 Kullanan abilerim üstadlarım yorumlarını yazabilirler mi ? Bu Takım Genellikle levrek ve lüfer içindir Sımdıden saolun
saol abi makine içime sinmedi Shimanonun biraz onun yerine DAIWA REGAL 5İA 3000 MAKİNE almayı dusunuyorum
Memnunmusun peki abi ? Daiwa yı herkes cok övüyor Regalde makinelerinin arasında en ucuzuydu görünümü özellikleri falan hosuma gıttı ama catana yı tavsıye ederm
Ogün yeğenim, Bu işin en sağlıklısı, bir bilenle malzemeciye gideceksin ve oluşturduğun portföyde ki makinaları, canlı canlı görecek ve test edeceksin. Fiyat kıyaslamasına göre gerek Catana ve gerekse Regal iyidir. Bu ikisi arasında ise şahsi tercihim Catana olurdu.
Saol abı bnmde tercihim Catanaydı . Kamış hakkındakı görüslerin neler abi iyi bir kamış mıdır ? Tesekkurler abi
O kamış hakkında maalesf deneyimim yok. Burada ki bazı arkadaşların yorumlarına göre iyi denir. ( Tabii ki At & Çek amaçlı sahtelerle kullanacağınızı düşünürsek. ) Bu stilde kullandığım ve önerebileceğim kamış bu olabilir. Tabii keyfiyet ve seçim size ait. http://www.avmarketi.com/asp/product/13808/SHIMANO-CATANA-BX-SPINNING-2-70M-10-30-GR Tabii ki bu kamışın teleskopik olanı mevcut bende. Boy ve atar değeri seçenekleri sizin kullanımınıza göre seçmeniz gerekecektir. Ama 2.40, 270 ve 10 - 30, 15-40 gibi. Makina konusunda bütçe sıkıntınız yoksa da, Nexave veya Exage seviyelerine çıkarmanız çok daha sağlıklı olacaktır.
cok saol abi zaman ayırıp yazdıgın ıcın shimano catana kamısla ilgili yorumlarını bıldıren bırını gormedım valla abı 240 10-40 atarlı iyi zatn su ustu popper de aksıyon verebılmek ıcın v system daha uygun oldugunu dusunuyorm valla takımı alacagım yer uygun bır rakam soylerse 120 lıra flan olabılır makıne ıcın ayırdıgım butce ama kamıs ve mısınada kararlıyım tesekkurler
BİRDE YUKARI YUVACIKTA (avpazarım.net) var, bizim balıkavı.net sayfasının solunda yazının hemen altında reklâmı var, oradanda fiyatları bir incele, 4 leri bilirim, yanında, ÖZ AVCI var, santralde turanlar var, buraları gez ne almak istiyorsan pazarlık yap son fiyatları al, ondan sonra YUVACIKTA (avpazarım.net)te git oradada pazarlık yap, av pazarım baya bir indirim yapıyor, benim bu saydığım yerler hep gittiğim yerler, av pazarım dediğim gibi indirimlari iyidir kredi kartınada güzel taksit yapıyorlar, ama sakın yanlış gitme aşağı yuvacıkta değil yukarı yuvacıkta, aynı zamanda kendisi muhtardırda... Selâmlar...