http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-gezi-teknesi-fiyati-dusurdum-62652777/detay 15 HP Mercury ama direksiyonlu az mı gelir o motor ? Saatte 4 kişi 12 mil yapayım yeter bana..
makine 2 zamanli gibi gorunuyor yanilmiyorsam. 2 zamanli 15 bg makine icin cok yuksek o fiyat. sezonun sonunda hem de.
8250 tl param var satan kimse yardımcı olacağını iletti.Sizce nasıl ? Direksiyonlu bir tekne için 15 HP az diyenler çok fazla var. Ama fiyat performans nasıl sizce ? Dediğim gibi 4 zamanlı motor + Fiber + Römork + Kayıtlı vs vs.
15 beygir o tekneye yeter bence çok fazla hız aramıyorsanız fazlasına gerek yok.Motor büyüdükçe yakıt tüketimide artar.Onuda unutmamak lazım.
Direksiyonsuz olsa hayli hayli yeter ama benim tek düşüncem direksiyon sisteminin kıçtan takma motor kadar seri olmayacağını düşünmem..Fikriniz nedir?
berk hiç sorun etme ,15 bg 4 zamanlı rahat rahat yeter,dört zamanlının en buyuk avantajıdır uzun sure calıştıgında bayılmaz,4 kişide rahat yol yapar zaten al geç emın ol kısa sure sonra yetmıyecek ve buyutmek ısteyeceksın tekneni
hocam motor zaten kıçtan takma dreksiyon ile bi alakası yok yeke kolu yerine direksiyon sistemi kullanılmış hız ile alası olmaz direksiyonlu ve manuel olması hızı etkilemez yanlız 5 metre ve agır bi tekne bu 15 bg yeterli çok hız yaptırmaz ama sorun olmaz fiyata gelince biraz fazla gibi geldi kış olmasına rağmen bukadar fiyat abartılı bence 9.250 tabi sizin karanınız birde şunu söylememde fayda var antalya denizi tuz oranı yüksek bi deniz bu yörelerden motor alırken mutlaka iyice baktırın şunkü üzerindeki motor salt water bi motor deil o bakımdan fazla tuza maruz kalıp silindir gözenekleri zamanla tıkanıyor kristallenmeler oluyor hararet sorunları oluyor kolay gelsin..