sizce bu üç makınadan hangını alayım 1- okuma 65'lik büyük makara, 4.8:1 devir oranı, 7+1 rulmanlı, Aliminyum gövde, grafit geniş surf makara, grafit yedek makara, 320/0,40mm 420/0,35mm 680gr ağırlık, önden ve arkadan kalama, debriyaj sistemli, 2-relix carp linq 65lik büyük makara, 11 rulmanlı, 0,35/415-0,40/320mt misina kapasitesi, 5,2:1 yüksek devir oranı, önden ve arkadan kalama, Ağırlık : 490 gr, misina boşlama debriyaj sistemli 3-relix carp ling extreme 65lik büyük makara, 10 rulmanlı, 0,35/415-0,40/320mt misina kapasitesi, 5,2:1 yüksek devir oranı, önden ve arkadan kalama, Ağırlık : 480 gr, misina boşlama debriyaj sistemli bunlardan bırını kesın alacağım...
soyledıgım üç makınadan bırını alacağım önerının için teşekkür ederım ama 4,20 lik sazanda kullanabılcegım 100- 200 atarlı %100 carbon 7 parçalı surf kamış markası onerebılırısınız
3ünü de alma. Baitrunner makinelerde her marka ve her model alinmaz. Çabuk ve zamansiz arizalanan problemli makinelerdir.
7 parçalıdan kastınız nedir yada niye böyle bir özellik sorduğunuzu anlayamadım? Söylediğiniz makineleri bilmiyorum özellikle relix olanları; Okuma dan kastınız hangi modeli? Birde bütçe belirtmemişsiniz, Roy'un dediği gibi bauitner her makine alınmaz onlarında iyisi fiyatlı olur, eğer uygun birşey istiyorsanız bence kullanan arkadaşlardan makine kamış önerisi isteyin, bu nasıl şunu alıacam derseniz işin içinden çıkmak zor olacaktır, nacizane düşüncem. Saygılar.
kast ettiğiniz okuma ne anlamadım ama ben http://www.balikmarketim.com/okuma-longbow-lb-65-olta-makinasi kullanıyorum sazan için çok iyi 40 cm. sazanı çekerken boş gibi geldi bana tavsiye ederim.okuma markası ömür boyu garantili bunu es geçme
orhan arkadasımızın tavıye ettıgı daiwa bu 137 TL http://www.spotbalik.com.tr/Crosscast-S-5000-Makine-3BB,PR-25163.html ıstanbul bogazı ıcın bu makıneyı tavsıye edermısınız ustadlar ayrı konu acmıyım dedım
murat bey kamış işini hallettim lineaeffe s-flex 4208 surf kaldırma 15 kg uzunluk 4,5m atar 250 gr ağırlık 555 gr kapalı boy 140 katlanabılır ilk klavuz okuma makıne power liner pl 865 çift kalama
http://www.avmarketi.com/asp/product/163981/SHIMANO-BIG-BAITRUNNER-XT-A-LC-5xS-ARB-1-BB-MAKINE böyle birsey almayacaksan baitrunner önermem. ben de epeyi bir arastirdim bu tip makineleri. hatta forumda bu makinelerin tanitimi hakkinda bir konum olacak. düsük seviye ürün kullanan arkadaslarim var. sürekli bir atraksiyon, sürekli br macera içindeyiz. ya av esnasinda ariza yapar, ya bloke olur balik kamisi suya çeker, illa bir olay olur her seferi. anladigim kadari ile depari kuvvetli baliklarin beklemeli yemli avinda kullanmak üzere bir makine arayisi içerisindesin. önden kalamali ve gevsek vaziyetteyken makarasi kolay dönen bir makina öneririm. en az 60lik olsun. gerisi bütcene kalmis. tercihen daiwa üzerinde yogunlasirsan kafan rahat olur. hatta daiwanin normal önden kalomali makinalari baitrunnera çeviren bir aparati bile var.
Lineaeffe italyan okuma'da yanilmiyosam kanada ama malum urunler made in china fakat cin'de uretilmesi kalitesiz oldugu anlamina kesinlikle gelmez