27.09.2009 sabahı avlağımıza saat 05:20 gibi ulaştık. Önce ıskarmoz için sırtı yaptıysakta başarılı olamadık. Rüzgar doğudan hafif, deniz çırpıntılı idi. Yem olarak taze kalamar kullandığımız, 100lük misinalıi avcı takımlarımızı güneş doğarken suya bıraktık... Takımların birine aşağıdaki fotoğraftaki avcı takıldı. Nicelik olarak çok verimli geçmese de ebat olarak gayet yeterli avımızı alarak avımızı sona erdirdik.
Özer tebrik ederim. Çok güzel bir sarıkuyruk almışsınız. Daha güzeline rast gelsin . Selamlar, sevgiler.
Sarıkuyruk. ==================================== Tebrik ederim süper bir av onu çekmesi ne kadar zevklidir
Tebrik ediyorum,güzel bir av olmuş.Nerede yakaladınız.Taşucu'nu epey özledim.Ramazan dolayısı ile Ankara'ya geldim ama nasipse bir haftaya kadar döneceğim.Başarılı avlar diliyorum.
Yaaaa... ben balığa çıkamazken bu yaptığınız işmi ama... Ben oralara geldiğimde kimse bişey yakalayamıyor! Hatta balığa bile çıkamıyor üzüyorsunuz beni... Ayrıca Tebrikler
üstadım tebrikler...hepimize böyle avlar nasip olsun. sarıkuyrukda diyorlar kuzu da insan boyuna kadar ulaşıyormuş bu balık.geçen ayda ben sahteyle 2 parça almıştım.