işlerimizin yoğunluğu nedeni ile biraraya gelemediğimiz sitemiz üyelerinden mustafamazak ile kardeşim üstün ve ben avozer 14.09.2008 sırtı avında toplanabildik... sabah saat 04:50 civarında mersin kızkalesi türbe civarında sırtıya başladık... Su oldukça bulanık ve akıntılı idi...genelde açık renkli, yeşil-beyaz ve sarı sahte balıklarla toplamda üç tane boyutları ideal baraküdayı sudan çıkarabildik... iki tane yapışıp bırakan ve bir tane takımı koparan baraküdalar ise umarım diğer sefere av olabilecekler... gündoğduğumunda başladığımız avcı turlarından ise sonuç alamadık, balonun bile takımlarımıza vurmaması bizi biraz şaşırttı... sanırım tabanda göz gözü görmüyordu... son zamanlarda yakaladığımız baraküdalar oldukça ufaktı ve iade edilmişlerdi, bu boyda buraküda çıkması umut verici... Not: fotoğrafların altında mustafamazak'ın biz yokken kalamar sırtısı ile yakalamış olduğu avcı vardır... bizim yakalayacaklarımızı ileriki haftalarda vereceğiz.. (umarım) bunlarda biz yoktuk!!! bu aralar avcı başladı, mustafa mazak'ın yakaladığı 9kg lık avcının fotoğraflarını ve raporunu ayrıca vereceğim, bu 6 kg. (balık eniştenin yanında oldukça küçük gözüksede bizim enişti biraz irice )
xcanxu7 abi çok güzel av olmuş tebrikler ama bide yemm ve oltayı ayrıntılı bir şekilde anlatırmısın ben de bayramda mersin/aydıncık tarafına gitmeyi düşünüyo takım önere bilirmisin bide yem çeşidi ve genellikle sn oltayı nerelere atarsın akıntıyamı açığı mı?
balıklar tekneden sırtı ile yakalandılar... sırtıda sahte balıklar kullanıldı... yeşil, beyaz, sarı renkli sahteler kullanıldı... avcı için ise gerçek kalamar kullanıldı... tabi balığın yoğun olduğu yerleri yanında bilen biri olmadan bulmak mümkün değil... bizim avlağımız belirli bir bölge... Aydıncık tarafını bilemiyorum...