okuma boxter 60 lık makine. linaeffe vigor xxx 3.60 lık kamış okuma bluefish yada seabass misina. 31 yada 34 lük toplu halde bulabileceğim bi yer lazım
Bu ürünlerin hepsinin ithalatçısı Cengiz balıkçılık. Telefon ile ulaşın, siparişinizi verin. Kredi kartı veya havale ile ödemenizi yaparsınız. Kargo ile gönderirler.
cengiz balıkçılık 1 ay sonraya gün veriyor oda garanti değil. diğer internet satılarından 2 tanesinden sipariş geçtim ama 2 haftadır bekletiyolardı siparişi iptal ettim. biri gelicek yolda gümrükte dedi sonunda gelmedi sizin ürün dedi yine iptal satışı.
yokmudur istanbul gibi bi yerde bildiğiniz satıcı. küçük bi yerde yaşıyorum malesef tek seçeneğim sanal satış ordanda işimi halledemedim
ürünler stokta gözüküyor ama dediğim gibi 2 defa o yanılgıya düşüp sipariş verdim ellerinde olmayan ürünün satışını yapıyorlar. kızmakta istemiyorum binlerce ürün var hepsinin stok takibi zor olsa gerek. dediğin firmaya mail attım ellerinde varsa sabah dönerler sanırım, siparişi geçerim hemen.
maillere cevap vermediler arayıp telefonda anlatayım dedim derdimi. 8 çeşit ürün sordum hiçbiri yoktu, stokta var gözüküyor dedim siz oraya bakmayın diye bi yanıt aldım. neyse sağlık olsun
bana da gecen sene cengiz balikcilikta benzer bir durum oldu. hani yazmayayim dedim ama yazmis bulundum artik. eger kizarlarsa mesaji silelim
Stokta var olarak görünüyor ama var mı yok mu bilemem. Üşenmedim aradım durdum sonunda şu sitede bahsettiginiz ürünler mevcut. http://www.magzaci.com
Bu yazdığınız ürünlerin distrübütörü cengiz balıkçılık eğer onlar yok diyorsalarsa tüm satıcılar buna internette dahil boşuna uğraşmayın bence.Zaten diğer satıcılar siparişi alıp cengize sipariş geçiyorlar.
hocam uğraşmışınız zamanınızı ayırmışsınız teşekkür ederim hakkınızı helal edin. bu gün istanbuldan bi firma ile görüştüm, çok uygun olmasa da piyasa fiyatına verdim siparişleri. 1 2 güne elime geçer diye düşünüyorum. yalnız 1 2 haftadır ödediğim kargo ücretleriyle bir makine parası harcadım orası kesin
buldum hocam. inat ettim buldum. o firmaların sezon açıldı diye pahalı ürün dayatmasına yenik düşmedim
hocam açıkçası sitemizin sponsorları da dahil bir sürü firmayla görüştüm sipariş geçtim mağdur oldum. biraz daha özen gösterebilirler bu duruma bence. şöyle düşünün 12 kalem sipariş geçtim 2 si geliyor. diğerleri için oyalanıyorum. iptal edip farklı yerden veriyorum. 3 ü geliyor yine diğerleri için oyalanıyorum. daha başka yerden veriyorum 1i geliyor diğerleri yok. yine kalan siparişleri iptal ediyosun. e sonuç. istediğin tüm ürünleri alamamk bi yana 2 3 parça hatta 1 parça ürüne her defasında 7 tl kargo ödemek bi yana. neyse hayırlısı olsun