Değerli dostlar herkese merhaba... Bugün Carrefour'a gidip levrek aldım ve eve geldim Evde içini temizlerken birinin midesinden resimlerdeki yaratıklar (kerevit yavrusu olduğunu tahmin ediyorum inşallah kötü birşey değildir) çıktı. Bilgisi olan arkadaşlar bu yaratıkların ne olduğu konusunda aydınlatırlarsa sevinirim Teşekkürler...
Yazın tuttuğum balıklarda görüyorum.İçinde değil ama dış yüzeyde.Yeğenim ilk defa gördüğünde 1 ay denize girmedi denizde kene var diye
Bunlar canlımıydı.Birde aynılarından ufak ufak üstlerinde de var.Demekki balık bunu küçükken yutmuş canlı bi şekildebüyümüş hatta yavruları bile olmuş Yada o ufakları sonradan çiğnemeden yutmuş
bahsi geçen market zincirinde 90.000 adetlik stok için uygulanan 1,69 ytl'lik birim fiyat dahilinde balığın içinden zaten altın tozu çıkamazdı,kanımca....
Bir çeşit kene. Çok çeşitleri var. Balığın üzerinde oluyorlar. Demekki levrek bu canlıyı yiyor. Bu iyi bir bilgi. yem olarakta denemekte fayda var.
Boşuna denemeyin, levreklerin cirit attığı, en bol olduğu yıllar, farklı mevsimlerde bizzat denedim, hem de bir değil, bir kaç farklı türünü.. sonuç hüsran. Tedarik edilmesi zor, karagöz tek ısırıkta kopartabiliyor ve daha bir sürü olumsuz durum.