Bu yemi kullanan var mı?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında hocca tarafından paylaşıldı.

1. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Sayın forum üyeleri bu slikon yem yurt dışından yeni geldi.Başka yemlerde geldi;ama onların yenında kullanılması gereken zokalar aynı paket içine yerleştirilmişti.Bu yemin yanında ne bir iğne ne de zoka vardı.Bu yemi kıyıdan levrek avın da kullanmak istiyorum.Nasıl bir takımla veya nasıl bir iğne ile kullanmalıyım.Kullanan arkadaşlar var ise cevaplarını bekliyorum.Aşagıda resmini koydugum iğne ve zokalar dan hangisi daha verimli olur.

2. ilker SEZGİN

ilker SEZGİN ilker

En İyi Avı:
    8.250gr levrek
    sevgili abicim bu yemi kullanmak gerçekten çok güzel ve çok etkili tam yerinde,yem bulmuşsun

sana şu şekilde az da olsa yardımcı olabilirim

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Bence hepsiyle kullanabilirsin abi,renk ve büyüklüğü uyumlu olsun yeter.

4. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Resimde ki iğne piyasa da var.Ama kurşun ve düzeneğini görmedim.Sizin geliştirdiğiniz bir şey mi?Şayet öyle ise nasıl yaptınız.Yem kum yılanı türevi ama hafif bir şey5-6 gr mı geçmeyen agırlıklar la kullanılması gerek sanırım.Fazlası aksiyonunu bozar gibi geliyor.

5. ilker SEZGİN

ilker SEZGİN ilker

En İyi Avı:
    8.250gr levrek
    Sevgili abicim sana bu yemi kim gönderdiyse mutlaka nasıl kullanıcağını da belirmesi lazımdı

Picol ben fazla yabancı ve sükseli terimleri kullanmayı sevmem ama sen yardım istedin diye sitedeki adminler umarım kızmazlar sana yardım etmek istedim

esasında çok geniş bir site ve ben yeni üye oldum 2 gün önce mutlaka konu açılmıştır araştırmanı tavsiye ederim

Çok cazibeli ve çekici bir yem kıyıdan zor derin iskele ve mendireklerde etkili resimler bende çok ama ben sana daha yardımcı olmak için videosunu koycam
    umarım faydalı olur

bak bakalım canlı yemden ayırt edebilecekmisin

http://www.youtube.com/watch?v=26pocgKij4U

Son düzenleme: 21 Haziran 2009