Arkadaşlar malumunuz foruma üye olalı 3 hafta falam oldu 1aydır haftada en az2 gün süren balık tutma ugrasım can sıkıcı noktaya gelmek üzere iken alakasız bir şekilde(imzarit tutmaya çalışırken) asagıdaki kefal oltama takıldı.gercekten bole bir balıgı tutmak zevkliydi.sizin raporlarınız yanında benim tuttugum balık devede kulak ama genede bu ilk heyecanı sizlerle paylaşmak istedim.bunun yanında 4-5 parcada iri izmarit aldım.sonuc olarakta akşam karnımı tutdugum balıkla doyurabildim ayrıca 2-3 parca ufak izmaritte sizlerden aldığım nasiyetler dogrultusunda denize iade edilmiştir....
eline sağlık bundan sonraki avların daha bol ve bereketli olur umarım..Yanlız o balık levrek değil kefal..
Tebrikler.. Ama malesefki o balik levrek degil Gerci kolay kolayda yemli takimla acemiye gelecek balikta degildir levrek ama kismet isi bu Kefalin hayirli olsun
tebrik ederim, güzel bir av olmuş. devamını dilerim. yalnız ben kefal gördüm gibime geldi levrekten ziyade. ya da sen şu anda bir sazan yakaladın
kusura bakmayın arkadaşlar kefal olduğunu biliyorum(daha dogrusu dun ogrendim)yazarken bir hata olmus af ola (sanırım hatamı düzelttim....
eylül ayında rakadaşın birisi moda koyunda şamandıralı eşkina takımıyla kiloluk levrek aldı..belki bu arkadaşada takılmıştır dedim.. allah söyletmiştir belkide seni inşallah bir dahakine kocaman bir levrek alırsın
yok o bu siteye üye değil sanırım.. moda koyu eski moda iskelesinin sol tafaı gibi yaklaşık 300 mt.. büyük bir göbek vardır oradam iyi eşkina ve iskorpit veriyordu yaz sonu o dönemde aldı arkadaşda..tam dere ağzının oradanda alan olduğunu biliyorum..şans işi tabii.. ama eşkina ve iskorpit bayağı iyi çıkıyordu çok büyük değil boyları ama keyifli av veriyor..
Tebrikler Umut.. Balık hobimiz zamanla,yeni yerler,yeni öğrenmeye başladıkça çokdaha keyifli hale gelir..Eminim çabalarının karşılığını alacaksın..Şansın daim olsun
walla abicim ne yalan soleyim bu foruma baktıkca oltayı kapıp sahile gidesim geliyor.sizlerinde yardımı ile sanırım acemiliği kısa surede atacagım destekleriniz için hepinize teşekkürler...
tebrikler güzelbalık.... fethiyede bir akadaşım bundan daha küçük kefalleri temizlemeden közde pişiriyor..... tavsiye ederim birgün deneyim
Balıkçılık birazda kısmet işidir her gittiğimizde balıkla dönmek olmuyor seninde kısmetinde bu güzel kefal varmış bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele