Aslında foto eklenmiş ancak başına iki kez http yazıldığı için çıkmamış sonrasındada kaldırımış. Foto aşağıda.( Ne alaka nasıl bulduğunuz derseniz; konunun üzerine geldiğinizde tıklamadan önce ana mesajın ilk yazıldığı halini önizleme olarak alır.)
selam Hüseyin babanı tebrik ederim çok güzel minekop almış.avın hikayesini eklersen çok daha güzel konu olacak.
Hackerlik değilde; aslında mesleğim bu. İnternet platformları konusunda uzmanım diyelim Serdar abi o değilde özelden bir mesaj atmıştım 2 hafta önce. Tahmin ediyorum çok yoğun mesaj geliyordur. Müsait olduğunuzda bir bakabilir misiniz?
Sorma soner. Haftada iki kere doluyor. Ve bazen şöyle oluyor. Bir arkadaş mesaj yazmış, açmışım, bir müddet sonra cevap yazıyorum, yazıyorum, yolluyorum, haydaa, doldu bu diyerek göndermiyor. Mecburen çabucak siliyoruz mesajları, arada kaynayıp gidiyor. Haftada bir en fazla, kutuyu boşaltmak gerekiyor maalesef. Özel bir konu değilse, forumda bir konu ile yapsan çok daha sağlıklı olur sanıyorum.
Özel değil Serdar Abi; en kısa zamanda az akıntılı sular için mantar konusuna yazarım. İlgine teşekkür ederim.