buda balık dönüşü hikayesi.

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında cemal doğan tarafından paylaşıldı.

1. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

15 yıl öncesi öğle üzeri döndüm balıktan.oturduğumuz iki katlı,bahçeli evin kapısını ses çıkarmamaya çalışarak açtım.annem evde,şimdi yine bir ton laf söyler.kapının hemen sağ tarafındaki küçük odunluğun yanına bıraktım, tuttuğum balıkları ve malzemelerimi.eve girdimannemi hazırlamak için öptüm sarıldım.yine balığa gittin değilmi,üff üstün başında kokuyor,çabuk çıkar banyo yap.tamam anne sen balıkları al o zaman kapıdan, ben banyoya gireyim.annem söylene söylene giderken,bende banyoya giriyordumki,annemin çığlığıyla aklım durdu sandım.annem kapıya sırtını vermiş, fareee, fareee diye bas bas bağırıyor.kapıyı hafifçe araladım,kömürlüğe girmekte olan fareyi gördüm,fare değil, tasma tak köpek diye gezdir,öyle bir canavar.annem feryat figan elime bir sopa tutuşturdu.öldür onuuuuuuu..senin balığının kokusuna geldi, çabuk git öldür yoksa ben seni öldürürüm.iyide o fareyle harbedecek yürek bende ne gezer.kim yapar bunu? tabiiki ev sahibinin embesil oğlu turgay.hemen koşarak üst kata çıktım,turgayı tuttuğum gibi aşağı getirdim.sopayı eline verdim,içerde fare var öldürürmüsün onu? faredenmi korktun öhü,öhü,öhü,diye iğrenç bir şekilde güldü.yok korkmadım tiksinirimde o bakımdan hani.bir gazla daldı içeri,ben fare dışarı kaçmasın diye kapıyı üstüne kapadım hemen.az sonra içerde kıyamet koptu,bir şeyler devriliyor,turgayın çığlıklarına farenin çığlıkları karışıyor.küfür kıyamet gidiyor.biraz sonra fare çıktı önce yaralı, ardından turgay çıktı ağır yaralı.fare üstüme gelince korkuyla bir tekme savurdum.ayakkabımı ısırıp çıkardı ayağımdan.sanki ateşe basıyormuşum gibi ,yere dokunmadan üst kata uçtum.yukardan seyrettim fare sürüne, sürüne dışarı çıkarken turgay dizüstü çökmüş,az önceki muharebenin şokunu hönk hönk soluyarak atlatmaya çalışıyordu..annemse bir hafta dışarı bile çıkamadı....

2. simendifer

simendifer Sennur

Yine çok güldüm sağolasın ama senin hayatında Recep, Turgay, Mehmet abi v.s. oldukça böyle anıların hiç bitmeyecektir bence. :D

3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Ağzına sağlık neşelendik sayende,balıklara birşey olmadı umarım:):D

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Sabah sabah siz beni güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün :)

5. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

hangimizin hayatında yokki insanlar mühüm olan eğlenceyi kaçırmamak üstüne gitmek galiba

6. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Fare de fareymiş :D

7. bluehunter

bluehunter Ramazan

:D :D :D :D :D :D :D :D benzer olay yazlıkta yan komşuya olmuş adam banyoda sıkıştırmış şıçanı elinde yer fırçasıyla öldürmeye çalışmış şıçan üzerine saldırıyormuş ama sonuçta komşum galip gelmiş anlattığı kadarıyla:D :D
    bende karşıma öyle bir şıçan çıksın istiyorumda bana rastlamıyor havalı tüfekle ne güzel avlanır nokta atışıyla :D