arkadaşlar gerçekten çok güzel bir video...neden derseniz eğer ayıptır söylemesi yaşadığım bütün o anı çok güzel anlatıyor...darısı yakalayamayanların başına http://www.youtube.com/watch?v=dS==gLS6q8k
Bu boyutta bir kofanayı yakalamak ve sürdürülebilir av yapabilmek için videodaki 4.53üncü dakika sanırım herşeyi açıklıyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
Muhteşem bir video. Sahteyi adamın dibine kadar kovalamasına bittim. NAsıl bir balıktır bu yahu Gecen gece sabahlayıp tek bir lüfer alamayıp üstüne de böyle bir video seyredince bu sularda balığı bitirenlerin kullaklarını baya bir çınlattım.
beğenmenize çok sevindim...gerçekten izlerken insanın içi gidiyor...gerçi benim gitmiyor malumunuz...
muhteşem çekimli harika bir video, insan gıpta ile izliyor, böyle avlar bizede nasip olur belki günün birinde .....
Adamlar cennette avlanıyor, darısı bizede , nerdeeeeeeeeeeeeeeeee canlı canlı takip, net görüntü, dibine kadar sahteyi çek birkaçmetre kala balık yapışsın, koca koca kofanalar, eskiden bizim sularda da vardı Ama bittiiiiiiiiiiiiiiii Harika paylaşım kardeşim, eline, ruhuna sağlık.
insanın içi içini yiyor şurda huzurum vardı oda kaçtı Bizde çinekop peşinden koşalım dimi aferim bize.
Abi yok böyle birşey kanıma zehir gibi karışıyo.Nasip olsa tutmak bırakmaya razıyım bi mücadelesini vermek ne biliym kuyruk atışlarını falan izlemek için herşeyi veririm çok şanslı adamlar çok.
ben çok yaşıyorum sana da tavsiye ederim...bu balığın mücadelesini her amatör yaşamalı...zır deli bir balık bu...
olmayacak duaya amin demeyelim bu zihniyet varken bizim başımıza darısı falan olmaz bizimkiler oraya gitse 1 yılda balığı kuruturlar rastgelsin . (çinekop ,sarıkanat ,lüfer hariç ).
Turgay ben nasıl kaçırmışım bu videoyu bilmiyorum, resmen şok oldum ; Her spin öncesi 1 doz izlemek ve kendimi kaybedene dek at- çek yapmak istiyorum.....