arkadaslar bu aynı zamanda sesli video linkini ekleyecem daha sonra http://www.izlesene.com/video/sesli-ve-isikli-balik-alarmi/3362927
Merhaba masa saatinin elektronik devresini kullanmışsınız resimlerde bir sorunmu var bende acılmadı sadece videoyu gördüm.
Çok güzel olmuş, elinize sağlık. İlla denemişsinizdir ama sivicin yay kuvveti fazla değilmi? veya kontak kısmını daha yumuşak yaylı bir kontakla değiştirdiniz mi?
alpfi harikarika bir fikir. yayınlamadan önce patentini alsaydın keşke. ratçılar zil ve ışığı kaldırırsa senin sistem süper, oltayı at başla uyuklamaya sinyal gelince çek. emeğine sağlık, tebrik ederim.
istavrit için, çapari hazırlamak istiyorum. köstek'e iğne nasıl bağlanır (bağlama şekli) hangi çeşit iğne ve diğer malz. hakkında çizimli, görsel tarifler rica ediyorum. nereden doğru malzeme alabilirim. teşekkürler.
Erdogan kardesim hos geldin. Mesajın burada kaynar ve gozden kacar. Forumlar bolumunden tanısalım konu baslıgıyla giris yaparak, yeni konu acarsanız, ilgili arkadaslar onerilerini yazarlar.
şuna bir de wireless yapabilirsen harika olur. oltayı bırakırım o zaman, giderim eve yatarım, wireless çaldığında da koşar sahile çekerim balığı. nasıl ama olamaz mı? bir fikir de benden