Malum balığa gidemedik evde eşyalarımızı düzelteyim dedim ve sizinle paylaşmak istedim 45 CM EN 35 CM YÜKSEKLİK 4 ÇEKMECE 1 SANDIK İÇİNDE NELER VAR 60 adet el hazır ve el yapımı rapala yarım metre dalardan 4 metre dalara kadar çeşitler (kendi yaptıklarımı aşağıda sunacağım) 150 adetten fazla slikon raglu her çeşit var balığından yengecine kadar 3 kg dan fazla kurşun en küçük 5 en büyük 250 gram ağırlık 4 adet bıçak sanki savaşa gidiyoruz 2 tornavida 1 i spro nun çıkrık makinası için özel 4 tane çakmak 2 tane 9 voltluk pil zor durum için 100 metrelik hayalet misina her ihtimale karşı 30 adet hazır köstek kendi el yapımım 31 çeşit iğne 3-4-5-6 ve özel iğneler 2 jig rapalası 50 gram 100 gram 2 pig rapalası 5 gram 10 gram 10 kadar mantar boy boy 60 adet hazır slikon rapala iğneleri takılı vaziyette ve daha bi sürü şey çantamın ağırlığı 6 kilo civarı oluyor ağırlığını saymaz isek gayet iyi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kendi yaptığım pervaneli rapala Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kendim yaptım2 Uploaded with ImageShack.us kendim yaptım 3 Uploaded with ImageShack.us vazgeçmediklerim favorilerim Uploaded with ImageShack.us jiglerim bi sürü resim vardı yayınlamağım var ise tekrar yayınlarım arkadaşlar rasgele Uploaded with ImageShack.us
birle başlar sonu gelmez çantaların üstüne teknenin livarları bodrumda raflar dolusu malzeme olur balığa gitmeye zaman olmaz
Bu tür ekipmanlar, kişilerin ne kadar derli, toplu olduğunun bir göstergesidir bence. Hazırlık yapmak, ekipman hazırlamak, ayrı bir kolaylık ve zevk olur. Güle güle kullan.:thumb: :thumb:
Bana sorarsan hem çok fazla eksik, hemde çoook fazla gereksiz ağırlık var. Mesela, anladığım kadarıyla, boncuk takımı yok. El aletleri eksik, kargaburun vs. gibi. Çok fazla çeşit sahte var.
1 rafın resimleri eksik dolayısıyla sahtelerin sadece 1 rafı görünüyor ve en üst katada dikkatli bakmanızı öneririm penseden kargaburnuna hatta yankeski bile var boncuk takımı derken neyi kastetdiginizi anlamadım açıkcası ?
tevfik abim balıga gitmedigim zamanlarda bunun gibi üç çantam var birisi makinalar için özel birisi misinalarım ve kafa lambası ışıklandırma ekipmanları vs onları salonun ortasına yıgar inovasyon yaparım kadir abimin videolarını örnek alıp elimden geldigince bişeyler yapmaya çalışırım bide bakmışsın saat yarım olmuş vaktin nasıl geçtigini bile anlamam abim
Bildiğin boncuk. Beyaz boncuk, kırmızı boncuk, parlayan boncuk, saydam boncuk vs. çeşit çeşit boncuk.
boncuk var abim en alt katta genelde kutunun içinde olmassa olmazım çünkü misinaya takarım köstegin kamışa takılmasını önlemek ve ignenin havada kalması için kullandıgım modeller var beyaz ve fosforlu yeşil genelde kullanırım kendi özel tasarımın kefal yayım bile var kalem içinden çıkan yaya 0,22-,025 misina ve 6 no igne takıyorum yaya ekmek takıp alttaki igneleride kamufle ediyorum gayet başarılı bir sonuç tavsiye ederim
Kefal, yay, vs. denince eksikler azar azar çıkıyor. Sana bir miktar sardalya yağı filan lazım. Çeşitli kalınlıklarda silikon borular, fosforlu boru filan. Serum lastiği. Rezistans teli, çelik tel. Boili tığı. Yem matkabı. Yem lastikleri. Boru olarak kullanılmak üzere çeşitli plastikler, kulak pamuğu vs. gibi. Kırmızı elektrik bandı. Japon yapıştırıcı. Şeffaf ince lastik. Kurt iğnesi Çeşitli tip iğneler, çuvaldız vs. gibi. Kırmızı oje. WD-40 Alüminyum ince tel. Çeşitli halka ve fırdöndüler. Maket bıçağı ve makas. Polyester iplik. Şu an ilk anda aklıma gelenler bunlar. Belki biri, bir kaçı vardır, ama en azından yazdığın listede yok.
Güzel çanta, güzel malzemeler, bazı kaşık ve slikonlar dikkatimi çekti. Güzel malzeme çantası yapmışsın. Nice balıklar nasip olsun.
yazdıklarının çogu var içinde abim hatta serum lastigi ile silikon rapala yapmışım belki görmüşsündür sapanım bile var yemlemek ve yakın mesafe zıpkın için özel tasarım balık yağıvardı attım abim bence gereksiz bir ürün koku yapıyor istedigim zaman zaten balık halinden alıbiliyorum evde rondodan özellikle istarvit kolyoz ve içine karides kalamar koyuyorum sertleşmesi için un ve tuzlu su ile yoguruyorum igneye takıp igne üzerinde kurutup o şekilde beklemeli olta yapıyorum test ettim 1 saate yakın süre düşmüyor ucundan küçük balıkta kolay kolay yiyemiyor sert oldugu için tavsiye ederim ayrıca bunun gibi 2 çanta daha var makinalarım- ışıldaklarım - misinalarım- teknik malzeme alet edevatlarım şarjlı aküm bile var özel tasarım kumandalı devre 4 adet 30 metrelik alanı pavyon gibi yapıyorum bazen arkadaşlar benimle dalga geçerler forumu okuyan arkadaşlarım varsa bilir şimdi uçak pistine benzer diye tek eksigim wirelles devre alarm sistemim yok onun yerine titresim sensörlü kırmızı yeşil yanan lambalarım var inanki o çanta tek başına 10 kişilik deniz malzemesi alıyor belki forumda takip ediyorsan benim diger ürünlerimi de bir ara yayınlamıştım şuanda makina sayım irili ufaklı 3 spin 3 sörf 2 bait runner 1 baitcast 1 baitfeader 2 çıkrık 1 adet antika sayılır alabalık oltası makara dandik diye tabir ettigim plastik makilarımı da dahil edersem 17 civarında neden çok diye sorarsan çogu hediye geldi kaliteleri idare eder silverstardan başlıyor remixon spro balzer - silstar banax vs shimano alivo serisinde suanda son buldu resimlerini en kısa zamanda onlarıda düzeltirken yayınlarım eksik olan ürünleride çekeyim olmassa
volkan abim teşekkür ederim çogunu kadir abiden esinlenerek yaptım silikon malzemelerim bazıları üzerinde oynanmış malzeler kendi tasarladıklarıa renklendirme yapamadım tek sorun bu onada bir çözüm bulan arkadaşımız var ise yardım bekliyorum aslında
öyle deme abim keşke dememek için elimizden geleni yapmamız lazım bir ara hiç unutmam yem aldık balık tık demiyor napalım ne edelim dedik balık çantam allahtan yanımızda bütün rafları teker teker denedik en sonunda bulduk küçük bir takım kefal yakaladık kefali aldık başka bir rafta olan lüfer takımına taktık sonuç profilimdeki lagos ayrıca ben balıga gittigimde özellikle malzemelerimi makina kamış hariç tabiki paylaşmayı severim bunlar dostlugun başlangıcıdır evvela kimse dört dörtlük balıga gidemez herkez bişeyler unutur bu kadar malzeme var geçen balıga gittigimizde bir tane poşet götürmemişiz ve emin oldugum bişey var gerçekten sağlam arkadaşlarımı paylaşım ortamında kazandım çogu doktor ögretmen mühendis balıkçı balıkçı dükkan sahibi onlar kendilerini biliyor
Balık sandığı değil hazine sandığı olmuş be mubarek:laughing: :laughing: mükemmel bir kombinazasyon NOT ÖNEMLİ :fakat aynı takım çantasının içi plastik rafları olan bende var ama çok kullanışsız ölçüler muhtemelen uyuyodur sizinkiler gibi rafları nereden bulabilirim sizinki orj inal öylemiydi yoksa kendinizmi ayarladınız cvp larsanız sevinirim