Bende kendi memleketimi biraz öveyim bari . Çok özledim resimleri ile idare ediyorum ne yapayım . İşte Benim Dünyadaki Cennetim . Resimleri ben çektim bir yerden alıntı değil . Burada da bir yakışıklı görüyoruz . Bu daha küçük büyücek abileri . Nasıl bulmak istiyorsanız her zaman öyle bırakın ...
Teşekkürler herkes aynı şekilde doğduğu yerleri özlediğinden eminim işte hayat herkesi bir yerlere sürüklüyor iş yaşam derken artık ülke bile değişir hale geldik ama eninde sonunda döneceğimiz yer belli hayatta olsak ta olmasakta bir gün yine vatanımızda olacağız .
Şenol merhaba, Bir an kendimi Erzurum'un Temmuz başlarında hissettim. Belli rakımı yüksek memleket. Sahi burası hangi il? Maşallah caspius da balıkmış ha. Kaz bıligi de pek sevimli tabi. Teşekkürler paylaşım için.
Astana de nerede böyle yer ağaç mı var ya )) Güzelim Türkiyenin en uc noktası Ardahan benim memleketim Kazak ettiniz beni 2 dakikada valla ))))) .
Evet aynen öyle en çok zoruma giden adamlar kalkıp ta yurtdışından gelip en güzel yerleri geziyorlar biz ise hiç bir yere gidemiyoruz kendi memleketimizde .
e sen yazmışsın memleketine astana diye kuzum. ne bilelim biz? ama astana da güzel yer diye biliyorum. yanılıyor muyum?
Valla orada ben memleket diye görmedim Şehir yazıyor bende Astana da olduguma göre Astana yazdım ) Memeleket yazmak gerektigini düşünmedim . Çok güzeldir kışları -30 lardan yukarı çıkmayan sıcaklık zaman zaman -40 lara varan soguklari ve rüşvetçi polisleriyle süper bir yer ))) . Tabi birde meşhur rüzgarini unutmayalım yaz kış durmayan