Pelican'mı bunlar? İş yapar tabii neden yapmasın. Özellikle kıyıdan lüfer palamutta iş yapacağına inanıyorum.
Ceyhun merhaba - Bu sahtelerin yüzüşleri tekne arkasından çok çok iyi, - Fiyat olarak da 6~7 Tl civarında olması lazım. - Son Pelican sahtemi uzun olta düzeneğinde kullanırken dibe takdım - Sanada özellikle Mavi ve Gümüş olanları tavsiye ederim ki zaten almışsın. Son Söz : tekrar alıp kullanacağım. .
Deniyecegiz abi karar verdim hobi olrak sahte yapmaya baslıyacagım elimden geldigi kadar kafaya iyi taktım :
kardes bunların cok ıyı ıs yapıcagını bıldıgın halde makara olsun dıyemı sordun ıs yaparmı dıyerastgele alınıcak sahteler degıl bunlar sımdıden tuttugun balıklar ıcın tebrıkler rastgele
sahteleri görünce tesadüfün bu kadarı dedim aynı sahtelerden aldım bende yorumları okuyuncada içime su serpildi şimdiden rastgele
aynı sahtelerden bende 2 hafta önce aldım daha henüz suyla buluşmadılar ama iş yapacaklarından eminim
Bu sahtelerin karadeniz de levrekte iş yaptığına dair sağlam kaynaktan duyum aldım. Ağırlıkları 15.6gr. Aksiyonunu ben de merak ediyorum.